z 21-01-2012 05:02 PM
Witam Was serdecznie!
Od kilku lat jestem posiadaczem konsoli Sony PlayStation 3, tym samym użytkownikiem PlayStation Network. Konsolami do gier interesuję się jednak od wczesnego dzieciństwa. W związku z tym, że piszę pracę z socjologii o przypadku świata wirtualnego, postanowiełm wziąć na "stół operacyjny" właśnie PlayStation Home.
Nie ukrywam, że dzięki Wam moja praca semestralna jest bardzo ułatwiona. Znalazłem mnóstwo artykułów oraz e-magazynów, które z chęcią Wam pokażę. Aby zbadać społeczność wirtualną, trzeba aktywnie brać w niej udział, tym samym od dzisiaj postanawiam logować się do "Domu" niemal codziennie.
Bardzo bym Was prosił o podanie literatury z zakresu mojej pracy, artykułów, komentarzy, uczestnictwa oraz przede wszystkim poszerzania wątków społecznościowych.
'PS Home - Get in!'
z 21-01-2012 07:19 PM
Z chęcią podzielę się z Tobą uwagami zebranymi do tej pory.
z 25-01-2012 08:55 PM
Ja mogę być króliczkiem doświadczalnym ![]()
z 07-02-2012 11:04 PM
Bardzo dzięuję Wam za odpowiedzi. W związku z tym, że zacznę pracę nad badaniem usługi PlayStation Home dopiero za kilka tygodni, prosze o cierpliwość. Aktualnie nie jestem dostępny w usłudze PlayStation Network.
Pozdrawiam ![]()
z 08-02-2012 12:00 AM
Mam tyle materiału na ten temat, że książkę napiszesz ![]()
w 12-02-2012 08:50 PM - last edited on 12-02-2012 08:51 PM
Ja też mogę coś tam powiedzieć na ten temat, ale najlepiej bedzie jak sam poobcujesz z tym virtualnym światem jakie daje nam Sony
Taką daję radę
pozdrawiam
z 12-02-2012 09:43 PM
z 13-02-2012 12:03 PM
Pomogę i ja, człowiek sie już troszeczkę pobujał po tym Home,sporo widzał , i słyszał![]()
Mogę, i za obiekt doświadczalny robić, jestem wdziecznym okazem, młodym , zdrowym, i najedzonym![]()
z 13-02-2012 02:34 PM
Nie slluchaj szamana bo jemu to psychiatra potrzebny on ci pomoze ale zrobic z siebie blazna hehhe ![]()
szamanku prosze przestan mi obrabiac dupe na hone masz cos do mnie napisze ci adres i skopie ci ta twoja dupcie hehe AVE czopku ![]()
z 13-02-2012 10:15 PM
![]()

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]