z 28-01-2010 10:32 PM
Wszedlem dzis do lokacji Presentation Podium (zrobilem update - trailer Heavy Rain na ekranie sobie gra), sciagnalem lokacje z Heavy Raina, zagralem w mini gierke, wygralem co sie dalo no i wychodze.
Pierwsza niespodzianka - poprosilo mnie o pobranie Presentation Podium - sciagam.
Druga niespodzianka - wskakuje ponownie do Presentation Podium a tam na ekranie Gravity Crash i w miejscu Heavy Raina sklep - ten zielony stateczek. Ludzi normalnie tyle co zwykle ale cos nie tak...
Wchodze na mape daje Home/Presentation Podium - HEAVY RAIN znow w calej okazalosci.
Co odkrylem - mam dwa Presentation Podium (zapewne nie tylko ja, bo jak mowilem w obu pelno ludu![]()
Teraz, kiedy wchodze przez Mape Swiata w Presentation Podium jest Heavy Rain a przez Ulubione - Gravity Crash
.
pozdro dla specow z Home i dla wszystkich polskich userow![]()
z 29-01-2010 11:50 AM
w 29-01-2010 07:07 PM - last edited on 29-01-2010 07:13 PM
Godzina 20:00 - "problem" nadal istnieje - chociaz ja nie narzekam,
w wersji z Gravity Crash latwiej dopchac sie do Freezeballa ![]()
pozdrowka
p.s. Jedyna uciazliwoscia jest fakt, ze wyjscie z obu wersji lokacji na 90% konczy sie wywaleniem z Home z jakims bledem F13 czy cos takiego ![]()
p.s.2. Czy ktos z Was ma moze tez podobny "problem"?
z 30-01-2010 10:16 AM
w 30-01-2010 11:04 AM - last edited on 30-01-2010 11:06 AM
Emeraldar? Nie no co Ty to tylko sasiad sakenomi
Ale fakt, avatar ten sam i na pierwszy rzut oka kojarzy sie z wujkiem Emciem![]()
z 30-01-2010 11:42 AM
z 30-01-2010 05:32 PM
z 30-01-2010 07:02 PM
Niestety nie moge juz edytowac poprzedniego posta - sorki wiec za podwojne posty.
Kolejny raz zlotym srodkiem okazalo sie skasowanie (niestety) klienta home.
Dzieki temu Presentation Podium i to z mapy i to z ulubionych to wersja z heavy rain (samo wylaczenie z listy Ulubione nie pomagalo), zniknal rowniez error F13.
Natomiast problem podwojnego Presentation Podium istnieje nadal - rozmawialem dzis z ludzmi spotkanymi w wersji z Gravity Crash - niektorzy (glownie ci co nie czytaja welcome message
) byli zdziwieni ze zginela kulka do maze bo nie wiedzieli ze w ogole istnieje wersja z Heavy Rain.
Oczywiscie okazalo sie ze wszyscy oni mieli dodane Presentation Podium do ulubionych i poprzez ulubione wchodzili
.
pozdrawiam
sakenomi
z 02-02-2010 06:56 PM

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]