Odpowiedz

Presentation Podium - jaja jak berety :)

Wszedlem dzis do lokacji Presentation Podium (zrobilem update - trailer Heavy Rain na ekranie sobie gra), sciagnalem lokacje z Heavy Raina, zagralem w mini gierke, wygralem co sie dalo no i wychodze.

Pierwsza niespodzianka - poprosilo mnie o pobranie Presentation Podium - sciagam.

Druga niespodzianka - wskakuje ponownie do Presentation Podium a tam na ekranie Gravity Crash i w miejscu Heavy Raina sklep - ten zielony stateczek. Ludzi normalnie tyle co zwykle ale cos nie tak...

Wchodze na mape daje Home/Presentation Podium - HEAVY RAIN znow w calej okazalosci.

Co odkrylem - mam dwa Presentation Podium (zapewne nie tylko ja, bo jak mowilem w obu pelno ludu:smileyhappy:

Teraz, kiedy wchodze przez Mape Swiata w Presentation Podium jest Heavy Rain a przez Ulubione - Gravity Crash:smileyhappy:.

pozdro dla specow z Home i dla wszystkich polskich userow:smileytongue:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 2 z 9 (1,462 Obejrzane)

Re: Presentation Podium - jaja jak berety :)

:smileywink:

Przyznam, że ciekawe zjawisko, któro już zostało zgłoszone.

A pozdrowienia również przekażę:smileywink:
Share

[ Edytowany ]

Godzina 20:00 - "problem" nadal istnieje - chociaz ja nie narzekam,

w wersji z Gravity Crash latwiej dopchac sie do Freezeballa :smileyhappy:

pozdrowka

p.s. Jedyna uciazliwoscia jest fakt, ze wyjscie z obu wersji lokacji na 90% konczy sie wywaleniem z Home z jakims bledem F13 czy cos takiego :smileyhappy:

p.s.2. Czy ktos z Was ma moze tez podobny "problem"?

Share

Spotkałem się z tym samym problemem co Emeraldar, niemniej nie wzdaje mi się on specjalnie uciążliwy.

Share

Re: Presentation Podium - jaja jak berety :

[ Edytowany ]

Emeraldar? Nie no co Ty to tylko sasiad sakenomi:smileyhappy: Ale fakt, avatar ten sam i na pierwszy rzut oka kojarzy sie z wujkiem Emciem:smileyvery-happy:

Share

O cholera, rzeczywiście, zerknąłem tylko na mordkę w avatarku i od razu wpadł mi do głowy EM :smileyvery-happy:

Proszę o wybaczenie jeżeli kogoś uraziłem :smileyvery-happy:

Share

@Gam3roff: czy nie jest specjalnie uciazliwym to, ze przy wejsciu do kazdej kolejnej lokacji rozlacza mnie (error F13) i musze od nowa powtarzac proces logowania to bym dyskutowal:smileyhappy:).
a ze mam jeszcze troszke itemow zakupionych i free trwa to niestety latami.

Share

Niestety nie moge juz edytowac poprzedniego posta - sorki wiec za podwojne posty.

Kolejny raz zlotym srodkiem okazalo sie skasowanie (niestety) klienta home.

Dzieki temu Presentation Podium i to z mapy i to z ulubionych to wersja z heavy rain (samo wylaczenie z listy Ulubione nie pomagalo), zniknal rowniez error F13.

Natomiast problem podwojnego Presentation Podium istnieje nadal - rozmawialem dzis z ludzmi spotkanymi w wersji z Gravity Crash - niektorzy (glownie ci co nie czytaja welcome message:smileyhappy: ) byli zdziwieni ze zginela kulka do maze bo nie wiedzieli ze w ogole istnieje wersja z Heavy Rain.

Oczywiscie okazalo sie ze wszyscy oni mieli dodane Presentation Podium do ulubionych i poprzez ulubione wchodzili:smileyhappy:.

pozdrawiam

sakenomi

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 9 z 9 (1,259 Obejrzane)

lol Gam3roff ja też się zdziwiłem co ja robię w tym wątku, dopóki się nie zorientowałem, że to nie ja :smileytongue:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.