z 10-02-2012 01:12 AM
z 11-02-2012 01:34 AM
Nie wiem czy to ktos czyta czy nie ![]()
ale napisze bo wiem ze moja kolezanka to czyta ![]()
Nati Pozdrawiam ![]()
Dzisiaj na Lockwood stoi wielkie lozko. W sali glownej, po lewej stronie jest mini romantyczna restauracyjka. Wystarczy ze usiadziemy na krzeselku ktore znajduje sie na jej koncy przy punkcie sklepowym i dostaniemy fajny stolik ![]()
z 11-02-2012 02:38 PM
z 14-02-2012 01:31 AM
z 14-02-2012 01:35 AM
w 14-02-2012 11:44 AM - last edited on 14-02-2012 11:46 AM
z 14-02-2012 02:40 PM
w
14-02-2012
05:11 PM
- last edited on
16-02-2012
01:27 PM
przez
Cassiopaea
Wieniec dostaje się gdy dochodzi się do pierwszego z brzegu koszyka (tam gdzie piknik na środku).
P.S. Mam bardzo dobre źródło informacji, że moja teza to prawda.
w 14-02-2012 05:42 PM - last edited on 14-02-2012 05:50 PM
nie wątpię
ale np. ja dostałam prezent dopiero po wejściu do restauracyjki
wcześniej chodziłam i nic
być może tradycyjne opóźnienie na Lockwood spowodowane ogromną ilością ludi zaraz po resecie lokacji.
Faktycznie wcześniej kręciłam się w około tych koszyków i innych rzeczy
widocznie prezent zaskoczył dopiero przy restauracyjce.
Najważniejsze że prezent dostaje się automatycznie nie wykonując jakiś dziwnych rzeczy jak to było z wcześniejszymi prezantami ![]()
z 15-02-2012 05:21 PM
Nowa lokacja, nowe prezenty.
Dzisiaj uruchomiona została lokacja Playstation Vita.
Mamy na niej mini gierkę.
Uruchamiamy ją przy PS Vita na dole lokacji.
Idziemy do panelu sterowania, na wprost konsolki przy trzech boxach z kanapami na ścianie po lewej.
W ciągu 30 sek musimy znależć złotą konsolkę, są rozmieszczone po całej lokacji, głównie na podłodze i na poręczach.
Jak już taką znajdziemy, wciskamy X i idziemy do panelu.
Po znalezieniu 4 konsolek mamy na panelu czterocyfrowy kod.
Idziemy do sejfu na ścianie tam gdzie włączaliśmy grę i wpisujemy go za co dostajemy nagrodę - konsolkę trofeum.
W sklepie pojawił się nawiedzony domek nad urwiskiem.
Jest tam ciekawa gra w zapalanie świeczek.
Polecam wcześniej zanim zapalimy pierwszą świeczkę obadać lokację co do ich rozmieszczenia.
Prosto jest zacząć od góry z pokoju duchów (taki strych) i kierować się na prawo po kolei do pomieszczeń, następnie na balkon, kolejne pomieszczenia i na dół. Na koniec biec do miejsca uruchomienia gry po drodze zapalając świeczki.
Ogólnie musimy cały czas znajdować się w ruchu unikając skupisk duchów.
Nagroda to kostium ducha który na Halloween był w sklepie za pieniądze ![]()
Oczywiście w domu jest druga gra w czaszki ale to tylko dla właścicieli domku.
Życzę miłej zabawy oraz pozdrawiam Ania ![]()

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]