Odpowiedz
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 1 z 6 (493 Obejrzane)
Przyjęte rozwiązanie

Przem_2010 nie udziela się w Home!!!

Witam wszystkich.

Do wszystkich którzy wysyłali już do mnie zaproszenia, jak i do tych, którzy mieliby to w planie:

Nie wysyłajcie do mnie zaproszeń do znajomych z treścią "HOME", Nie udzielam się w homowych eventach od ponad 6 niesięcy, nie wchodzę tam, nie pomogę Wam w dostaniu się na imprezę, nie wiem co tam się dzieje i nie interesuje mnie to.

Moja cierpliwość dobiegła końca, od ok pół roku dostaję po kilkanaście zaproszeń tygodniowo i wszystkie z treścią "HOME", do tego często są to osoby które nie są nawet zalogowane na forum!

Proszę jednocześnie Cię Cassi o wykreślenie mnie z popularnych wątków home, albo innych tematów gdzie widnieję jako osoba która trzeba dodać żeby dostać się na forumowe imprezy, nie mam pojęcia gdzie jestem tak wpisany, ale gdzieś ktoś musiał mnie podać. Mam prośbę i do muszkieterów pod szyldem MVP, może wy coś wiecie na ten temat, lub "rozgłaszacie" mnie jako "dzwi" do home - jeśli tak, proszę o zaprzestanie swej działalności.

Od tej pory każda osoba, która po tym apelu wyśle mi zaproszenie do znajomych o treści "Home" poleci dożywotnio na moja listę zablokowanych użytkowników w PSN.

Dziękuję za poświęcony czas.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Przem_2010 nie udziela się w Home!!!

Przepraszam:smileyhappy: To moja wina, kiedyś...dawno temu podalem Twoj ID (za zgoda jak dobrze pamietam), ale nie wpadlem na to, ze wypadaloby to zaktualizowac. Juz sie za to zabieram i jeszcze raz przepraszam za klopot.
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 3 z 6 (481 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Oj tam :smileywink:,

Nie ma się co unosić, a sławą trzeba się cieszyć :smileywink:

Zamiast zalewać nas krwistym tekstem wpadłbyć na taką imprezkę:smileywink:

No a już całkiem poważnie, usunęłam Cię z listy w poście gdzie wisiałeś jako z dopiskiem "Przem wszystkim pomoże o każdej porze... o mój Boże!:smileyvery-happy:"

Nie bój awatara już Cię tam nie ma:smileywink:

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 4 z 6 (467 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Ależ nikt tu się nie unosił:smileyhappy: po prostu miałem już dość tych wiadomości i postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce, zalogować się po dłuuuuugiejjj przerwie na forum i napisać apel:smileywink:

Tamten cytat był aktualny kiedy byłem tu jeszcze w jakimś stopniu aktywny:smileyvery-happy:

Nie bałem i ktoś mi zakosił tego awatara:Zombie: EDIT: O już jest:smileywink:

Dziękuję wielmożna Pani za interwencje :Wink:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 5 z 6 (460 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Przyjemność po mojej stronie:smileywink:

A skoro już się zalogowałeś, to może pora zmienić kociaka na chimerę :smileywink:

Edit:

:Lol: "Zaakceptowane rozwiązanie" :Lol:

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 6 z 6 (454 Obejrzane)

Re: Przem_2010 nie udziela się w Home!!!

Piszesz i masz:smileyvery-happy::smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.