PlayStation®Home

Odpowiedz

Re: Turniej szachowy

[ Edytowane ]

@dwamaliki

Mam ylod-a i czekam na nowa konsole, wiec nie moge do nich napisac na PS3. Napisalem do nich prywatne wiadomosci na forum. Jak sie odezwa to dam odrazu znac.

EDIT:

haut1972 logowal sie na tym forum pierwszy i ostatni raz (03.02.2012), wiec jesli nie odezwie sie w ciagu 24h automatycznie bedzie mu przypisany walkower.

Prosimy używać zwykłego tekstu

Dajcie mi czas do niedzieli, bo mam urwanie głowy. Szanse mają jeszcze Ci co nie odpisują na forum oraz na PS3. Jeżeli nie będzie zainteresowania z waszej strony polecą walkowery :No-no:

[ Edytowane ]

original.png

Czekamy na xWisnia_PL i Atom5648-PL jak rozegrają mecz wtedy Coldmath będziesz mógł zagrać. Natomiast dwamaliki może już grać z oneshotpl, który przechodzi automatycznie dalej z powodu braku odzewu ze strony haut1972.

Przepraszam, że to tyle trwa, ale wy sami utrudniacie sobie rozegranie tego turnieju. Jesteście prawie codziennie online i nie potraficie znaleźć max godziny na rozegranie meczu. Na dodatek czekam po kilka dni na waszą odpowiedź. Już dawno powinny polecieć walkowery, ale chyba nie o to tu chodzi :smileywink:

original.png

"Kiedy widzisz dobry ruch, usiądź na dłoniach i sprawdź, czy możesz znaleźć lepszy"

Udało nam się spotkać z oneshotpl i rozegrać dwie partyjki. Wynik 2-0 dla dwamaliki :smileyhappy:

12052012239.jpg

12052012235.jpg

To jeszcze jedna para nam zostala i w koncu rozegramy polfinal i final :smileywink:

Mam nadzieje ze turniej sie zakonczy w tym roku :smileyvery-happy:

"Mówi się, że życie jest zbyt krótkie, by je poświęcić szachom. Ale to już wina życia, a nie szachów"

Wiśnia, Coldmath - co tam u Was? :smileyhappy:

:Peace:

Beta Tester
Coldmath
Zarejestrowane: ‎05-11-2009
Wiadomość 99 z 100 (226 wyświetleń)

po dlugich a ciezkich wkoncu doszlo do spotkania i udalo mi sie po zacietej walce wygrac 2-0 :smileywink:

Rafa_Ello przypomniał mi o tym turnieju i patrzę, że para finalistów wyłoniona :smileyhappy: Tak więc zagramy mam nadzieję niedługo! Nie wiem czy Psychopath nad tym czuwa, ale może się ujawni :smileyhappy:

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości