Odpowiedz

Valentine's Day

ValentineonHome_thumb.jpg

Z okazji nadchodzącego Dnia Św. Walentego serdecznie wszystkich zapraszam na imprezę Walentynkową. Zgodnie z tradycją impreza odbędzie się w lokacji The SingStar Rooms 10.02.2012 (piątek) o godz. 20:00.

Jako, że symbolem Walentynek jest kolor czerwony, proponuję aby każdy z nas włożył na siebie jakiś czerwony "ciuszek", czy chociażby zmienił kolor włosów.

Jak to zawsze bywa na naszych imprezach strzelimy sobie symboliczną fotkę :smileywink:

Pozdrawiam Św. Psych:heart:path-PL

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Valentine's Day

to ja będę na bank i będę robił fotki :smileytongue:
Share

Bądźmy dobrej myśli, że spotkanie odbędzie się w miłej i przyjaznej atmosferze :smileytongue:

Share

Psych ja też mam na dzieje że nie będzie dymu :smileywink:

Share

Valentine's Day 2012 Photo.jpg

Wszyscy ubieramy skrzydełka :smileyvery-happy:

Share
Member
patitolizard
Wiadomość 6 z 16 (180 Obejrzane)

Widzę że fotograf juz jest.  To aparatu ze soba nie biore bo jeszcze gdzies go zgubie :smileyvery-happy: bede napewno na tej imprezie pozdrawiam:smileyhappy:

Share

Szukam osoby, która zechce mi towarzyszyć w ten jakże romantyczny wieczór :smileyhappy:
W innym wypadku się schleję i chyba nie będę w stanie dołączyć :smileytongue:
Share

@spiderszczebl

Nie określiłeś czy szukasz kobiety czy mężczyzny :smileyvery-happy:

Share
Member
kelesch12
Wiadomość 9 z 16 (161 Obejrzane)

Dotyczy: Valentine's Day

Ale będzie impra:manvery-happy:

Share
Member
patitolizard
Wiadomość 10 z 16 (144 Obejrzane)

Dotyczy: Valentine's Day

spider nie ma co sie uchlewac ja tez bede bez partnerki :smileyhappy: a po drugie drzewa do lasu sie nie nosi :smileyvery-happy: pozdro i do zoba na imprezie :smileyvery-happy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.