Odpowiedz

Dotyczy: Wesołych Świąt prosto z PlayStation Home!

[ Edytowany ]

Cassiopaea wrote:

dzony_PL wrote:
tylko na Home Squar :smileyhappy:

dzony , gdzie Ty to wyczytałeś, chyba nie w regulaminie

3. Uczestnicy chcąc wziąć udział w konkursie muszą stworzyć jedną oryginalną kartkę świąteczną (zdjęcie) wykonane w PlayStation Home z zrzutu ekranu w publicznej lub prywatnej przestrzeni w atmosferze świąt Bożego Narodzenia. 

Tak więc przestrzenie dowolne byleby nastrój można było odczuć:smileywink:

oj przepraszam nie z wróciłem uwagi :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 12 z 17 (502 Obejrzane)

Wesołych Świąt prosto z PlayStation Home!

[ Edytowany ]

Zetwoo wrote:

Cassiopaea wrote:

dzony_PL wrote:
tylko na Home Squar :smileyhappy:

dzony , gdzie Ty to wyczytałeś, chyba nie w regulaminie

Cass, ale żebyś Ty byka walnęła? I to takiego? :Confused:

Pytanie mam, czy te życzenia które powinny być można programowo dopisać razem z nickiem do zrobionej już fotki, czy kombinować co by nick był 'naturalnie' ukazany? No i te życzenia po polsku mogą być ? :smileytongue:

Życzenia muszą zostać napisane przy Waszym online ID i prosto z PS Home więc żadne dodatkowe edycje nie wchodzą w grę.

P.S. A jeśli chodzi o błąd to nie był on celowy ani też wynik niewiedzy, jeżeli nigdy wcześniej nie doświadczyliście wadliwości klawiatury bądź niektórych klawiszy, to uświadamiam Was że takie są - mój błąd, że po wstawieniu posta nie sprawdziłam tego co się wyświetliło. Takie wytykanie nie jest konieczne, a jeśli już to proponuję zacząć od sprawdzenia własnych wiadomości. Gdybym chciała poprawiać każdego z Was wiązałoby się to z siedzeniem na forum całą dobę i musiałaby ona trwać znacznie dłużej niż 24 godziny.

Share
Member
Zetwoo
Wiadomość 13 z 17 (491 Obejrzane)

Re: Wesołych Świąt prosto z PlayStation Home!

Oj, wybacz Cass, nie chciałem żeby to miało negatywny wydźwięk, po prostu czasem mam swego rodzaju 'poczucie humoru' i się czepiam :smileytongue:
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 14 z 17 (433 Obejrzane)

Wesołych Świąt prosto z PlayStation Home!

Wprawdzie życzeń na zdjęciach zabrakło ale udało się wybrać z przedstawionych prac zwycięzcę :smileywink:

Panie i Panowie nagroda główna w postaci apartamentu do wyboru z poniższej listy;

Winter Vacation Villa
                                     Summer House
                                     Lakeside Log Cabin
                                     Tycoon Penthouse
                                     Lost Dam Hideout

... trafia do dzony_PL

Gratulujemy i czekamy na Twój wybór!

:smileywink:

Share

dziękuje bardzo :smileyhappy:
Share

dzony_PL wrote:
dziękuje bardzo :smileyhappy:
to ja sobie tom biorę domek Tycoon Penthouse pozdro cieplutko :smileyhappy:
Share

to dzięki mojej kuzynki wygrałem ja tylko zrobiłem fotki na home a ona mi w sadziła na forum bo ja nie miałem w stanie kopa :smileyvery-happy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.