w
11-12-2011
11:36 AM
- last edited on
14-12-2011
11:59 AM
przez
Cassiopaea
Cassiopaea wrote:
dzony_PL wrote:
tylko na Home Squar
dzony , gdzie Ty to wyczytałeś, chyba nie w regulaminie
3. Uczestnicy chcąc wziąć udział w konkursie muszą stworzyć jedną oryginalną kartkę świąteczną (zdjęcie) wykonane w PlayStation Home z zrzutu ekranu w publicznej lub prywatnej przestrzeni w atmosferze świąt Bożego Narodzenia.
Tak więc przestrzenie dowolne byleby nastrój można było odczuć
oj przepraszam nie z wróciłem uwagi ![]()
w 14-12-2011 12:10 PM - last edited on 14-12-2011 12:12 PM
Zetwoo wrote:
Cassiopaea wrote:
dzony_PL wrote:
tylko na Home Squar
dzony , gdzie Ty to wyczytałeś, chyba nie w regulaminie
Cass, ale żebyś Ty byka walnęła? I to takiego?
Pytanie mam, czy te życzenia które powinny być można programowo dopisać razem z nickiem do zrobionej już fotki, czy kombinować co by nick był 'naturalnie' ukazany? No i te życzenia po polsku mogą być ?
Życzenia muszą zostać napisane przy Waszym online ID i prosto z PS Home więc żadne dodatkowe edycje nie wchodzą w grę.
P.S. A jeśli chodzi o błąd to nie był on celowy ani też wynik niewiedzy, jeżeli nigdy wcześniej nie doświadczyliście wadliwości klawiatury bądź niektórych klawiszy, to uświadamiam Was że takie są - mój błąd, że po wstawieniu posta nie sprawdziłam tego co się wyświetliło. Takie wytykanie nie jest konieczne, a jeśli już to proponuję zacząć od sprawdzenia własnych wiadomości. Gdybym chciała poprawiać każdego z Was wiązałoby się to z siedzeniem na forum całą dobę i musiałaby ona trwać znacznie dłużej niż 24 godziny.
z 14-12-2011 01:47 PM
z 29-12-2011 01:16 PM
Wprawdzie życzeń na zdjęciach zabrakło ale udało się wybrać z przedstawionych prac zwycięzcę ![]()
Panie i Panowie nagroda główna w postaci apartamentu do wyboru z poniższej listy;
Winter Vacation Villa
Summer House
Lakeside Log Cabin
Tycoon Penthouse
Lost Dam Hideout
Gratulujemy i czekamy na Twój wybór!
![]()
z 29-12-2011 03:00 PM
z 29-12-2011 03:24 PM
z 29-12-2011 03:30 PM

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]