z 10-03-2011 07:37 PM
ja tez bardzo chętnie się zapiszę. czasami sobie przesiaduję w Home i w kregle gram ![]()
z 23-09-2011 07:24 PM
Witam!
mam nadzieje ze klub jeszcze istnieje,wyslalem juz zaproszenie,i czekam na akceptację.
pozdrawiam ![]()
z 01-10-2011 08:51 PM
Postanowiłem rekaktywować klub. Już za niedługo co weekend będą organizowane spotkania, imprezy i co tam sobie zechcecie
Niestety żeby rozpocząć zabawę z klubem na nowo trzeba będzie usunąć wszyskich aktalnych czlonków. Już jutro podam wszystkie informacje na temat zapisów do Polish VIP Club. Każdy będzie mógł dołączyć.
z 31-01-2012 08:57 PM
Witajcie!
Przez dłuższy czas miałem dość sporo obowiązków, które uniemożliwiały mi zarządzanie i organizację klubu lecz teraz postanowiłem na poważnie "odnowić" klub.
Postanowiłem także nakręcić krótki max. 2 - 3 minutowy spot reklamowy przedstawiający nową odsłonę "Polish VIP Clubu", dlatego też potrzebnych mi jest kilku chętnych.
Wszystko odbyło by się w moim apartamencie - studiu filmowym.
Najchętniej zrealizowałbym to jutro (środa) lub w czwartek.
BTW.
Jeżeli byłby jakiś chętny, który chciałby mi pomóc (ocenić czy coś się nadaje czy nie) przy umeblowaniu na nowo klubu to zapraszam do napisania prywatnej wiadomości do mnie.
z 02-04-2012 12:27 AM
a również jestem bardzo chętny ![]()

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]