Odpowiedz

Re: " Polish VIP Club "

ja tez bardzo chętnie się zapiszę. czasami sobie przesiaduję w Home i w kregle gram :smileyvery-happy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
pawian997
Wiadomość 22 z 25 (180 Obejrzane)

Re: " Polish VIP Club "

Witam!

mam nadzieje ze klub jeszcze istnieje,wyslalem juz zaproszenie,i czekam na akceptację.

pozdrawiam :smileyhappy:

Share
Member
timetoshake_PL
Wiadomość 23 z 25 (145 Obejrzane)

Polish VIP Club - Powrót :D

Postanowiłem rekaktywować klub. Już za niedługo co weekend będą organizowane spotkania, imprezy i co tam sobie zechcecie :smileyhappy: Niestety żeby rozpocząć zabawę z klubem na nowo trzeba będzie usunąć wszyskich aktalnych czlonków. Już jutro podam wszystkie informacje na temat zapisów do Polish VIP Club. Każdy będzie mógł dołączyć.

Share
Member
timetoshake_PL
Wiadomość 24 z 25 (75 Obejrzane)

Chętni do reklamy klubu.

Witajcie!

Przez dłuższy czas miałem dość sporo obowiązków, które uniemożliwiały mi zarządzanie i organizację klubu lecz teraz postanowiłem na poważnie "odnowić" klub.

Postanowiłem także nakręcić krótki max.  2 - 3 minutowy spot reklamowy przedstawiający nową odsłonę "Polish VIP Clubu", dlatego też potrzebnych mi jest kilku chętnych.

Wszystko odbyło by się w moim apartamencie - studiu filmowym.

Najchętniej zrealizowałbym to jutro (środa) lub w czwartek.

BTW.

Jeżeli byłby jakiś chętny, który chciałby mi pomóc (ocenić czy coś się nadaje czy nie) przy umeblowaniu na nowo klubu to zapraszam do napisania prywatnej wiadomości do mnie.

Share

Re: Chętni do reklamy klubu.

a również jestem bardzo chętny :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.