Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 21 (2,552 Obejrzane)

Obsession Confessions: PlayStation Move

[ Edytowany ]

PS move.jpg

… czyli Wyznania Maniaków, gdzie i Wy możecie podzielić się marzeniami związanymi z PlayStation i powiedzieć nam, które z klasyków gier powinny Waszym zdaniem doczekać się nowych wersji z możliwością użycia kontrolera ruchu - PlayStation Move?

Już niedługo PlayStation Move trafi w Wasze ręce pozwalając odkryć zupełnie nowy wymiar takich gier, jak Sports Champions czy The Fight.

Wyobraźmy sobie przez chwilę, że kontroler PlayStation Move był dostępny już od chwili premiery PlayStation w 1995 roku. Które z niezapomnianych tytułów zyskałyby Waszym zdaniem najbardziej dzięki zastosowaniu PlayStation Move?

Być może gra PaRappa The Rapper byłaby jeszcze lepsza, wraz z pojawieniem się możliwość przyłączenia do tańca? A może przypadłoby bardziej do naszych gustów pilotowanie samolotu w Ace Combat z rękami rozpostartymi na boki jak u piłkarza, który właśnie zdobył bramkę?

Jeśli macie swoje propozycje oraz jej uzasadnienie, które gry wręcz domagają się drugiego życia dzięki kontrolerowi PlayStation Move nie zapomnijcie podzielić się nimi w tym wątku!

Najlepsze wypowiedzi zamieścimy w artykule, który ukaże się na pl.playstation.com w ciągu najbliższych tygodni.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Axelrob666
Wiadomość 2 z 21 (2,539 Obejrzane)

Re: Obsession Confessions: PlayStation Move

Spider - Man 1 + 2

Tekken 2 ( najlepszy moim zdaniem )

noi jeszcze Crash Bandicoot

Share
Member
Olibabasss
Wiadomość 3 z 21 (2,527 Obejrzane)

Fajnie byłoby pograć w GTA IV i InFamoius

Share

[ Edytowany ]

Według mnie PlayStation Move świetnie sprawdziłby się w obsłudze God of War. Wymachiwanie ostrzami mogłoby przynieść sporą frajdę z użytkowania kontrolera Move. Myśle, że w większości gier typu hack & slash znalazłby zastosowanie. Przychodzi mi jeszcze do głowy tytuł który goscił na PS2.. God Hand. Możnaby się namachać:smileyhappy: No i oczywiście Fight Night gdzie można by za pomocą Move sterować ramionami bokserów, ale widziałem na trailerach, że coś podobnego już jest w produkcji. W przypadku UFC też mogłoby się sprawdzić, ale chyba konieczne byłoby zastosowanie jakichś dodatkowych czujników zakładanych na nogi gracza i gracz taki musiałby korzystać z tego w dosyć sporym pomieszczeniu:smileyhappy:
I jeszce jeden tytuł o którym właśnie sobie przypomniałem.. Rayman:smileyhappy: Pamiętam, że dostarczył on zarówno mnie jak i moim znajomym sporą dawkę rozrywki i aż się boję pomyśleć co by się działo z użyciem Move:smileyvery-happy:

Share

[ Edytowany ]

Moim zdaniem gra w uniwersum Star Wars idealnie nadaje się do zastosowania PlayStation Move. Wystarczy wyobrazić sobie walkę mieczem świetlnym gdzie każdy ruch gracza jest dokładnie odwzorowany w grze. Jak wspaniale było by przedzierać się przez chordy przeciwników ciąć ich na kawałki z pomocą Move jak i staczać zaciętą walkę jeden na jednego gdzie trzeba by się wykazać umiejętnościami blokowania i kontrataków.

To właśnie mi się marzy w związku z PlayStation Move.

Share

Medievil
Crash Bandicoot
Syphon Filter
Share
MVP
Coldmath
Wiadomość 7 z 21 (2,348 Obejrzane)

a moze PACMAN ktory niedawno obchodzil swoja rocznice :smileywink:

Share
Member
szefo_m
Wiadomość 8 z 21 (2,325 Obejrzane)

Może KKND Crossfire z psxa?  :smileyhappy:

Wild 9 psx

Share
Member
Axelrob666
Wiadomość 9 z 21 (2,311 Obejrzane)

Jeszcze wpadło mi do głowy : Resident Evil 1-3 , Heavy Rain ( tutaj by się to naprawde zaje*iscie sprawdziło) , Battlefield : Bad Company 2 , Killzone 2 i może jeszcze Nightmare Creatures 1 +2
Share
Member
Kadinnui
Wiadomość 10 z 21 (2,261 Obejrzane)

LittleBigPlanet, Killzone 2, Ratchet & Clank (obojętnie, który, ale najlepiej dwójka) no i jak pewien pan u góry coś z gwiezdnymi wojnami, najlepiej w FPP (nie shooter).
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum                          Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.