w 21-05-2010 01:28 PM - last edited on 26-05-2010 02:58 PM
… czyli Wyznania Maniaków, gdzie i Wy możecie podzielić się marzeniami związanymi z PlayStation i powiedzieć nam, które z klasyków gier powinny Waszym zdaniem doczekać się nowych wersji z możliwością użycia kontrolera ruchu - PlayStation Move?
Już niedługo PlayStation Move trafi w Wasze ręce pozwalając odkryć zupełnie nowy wymiar takich gier, jak Sports Champions czy The Fight.
Wyobraźmy sobie przez chwilę, że kontroler PlayStation Move był dostępny już od chwili premiery PlayStation w 1995 roku. Które z niezapomnianych tytułów zyskałyby Waszym zdaniem najbardziej dzięki zastosowaniu PlayStation Move?
Być może gra PaRappa The Rapper byłaby jeszcze lepsza, wraz z pojawieniem się możliwość przyłączenia do tańca? A może przypadłoby bardziej do naszych gustów pilotowanie samolotu w Ace Combat z rękami rozpostartymi na boki jak u piłkarza, który właśnie zdobył bramkę?
Jeśli macie swoje propozycje oraz jej uzasadnienie, które gry wręcz domagają się drugiego życia dzięki kontrolerowi PlayStation Move nie zapomnijcie podzielić się nimi w tym wątku!
Najlepsze wypowiedzi zamieścimy w artykule, który ukaże się na pl.playstation.com w ciągu najbliższych tygodni.
z 27-05-2010 12:56 PM
Spider - Man 1 + 2
Tekken 2 ( najlepszy moim zdaniem )
noi jeszcze Crash Bandicoot
z 27-05-2010 02:36 PM
Fajnie byłoby pograć w GTA IV i InFamoius
w 27-05-2010 02:50 PM - last edited on 27-05-2010 02:51 PM
Według mnie PlayStation Move świetnie sprawdziłby się w obsłudze God of War. Wymachiwanie ostrzami mogłoby przynieść sporą frajdę z użytkowania kontrolera Move. Myśle, że w większości gier typu hack & slash znalazłby zastosowanie. Przychodzi mi jeszcze do głowy tytuł który goscił na PS2.. God Hand. Możnaby się namachać
No i oczywiście Fight Night gdzie można by za pomocą Move sterować ramionami bokserów, ale widziałem na trailerach, że coś podobnego już jest w produkcji. W przypadku UFC też mogłoby się sprawdzić, ale chyba konieczne byłoby zastosowanie jakichś dodatkowych czujników zakładanych na nogi gracza i gracz taki musiałby korzystać z tego w dosyć sporym pomieszczeniu![]()
I jeszce jeden tytuł o którym właśnie sobie przypomniałem.. Rayman
Pamiętam, że dostarczył on zarówno mnie jak i moim znajomym sporą dawkę rozrywki i aż się boję pomyśleć co by się działo z użyciem Move![]()
w 27-05-2010 03:04 PM - last edited on 27-05-2010 03:09 PM
Moim zdaniem gra w uniwersum Star Wars idealnie nadaje się do zastosowania PlayStation Move. Wystarczy wyobrazić sobie walkę mieczem świetlnym gdzie każdy ruch gracza jest dokładnie odwzorowany w grze. Jak wspaniale było by przedzierać się przez chordy przeciwników ciąć ich na kawałki z pomocą Move jak i staczać zaciętą walkę jeden na jednego gdzie trzeba by się wykazać umiejętnościami blokowania i kontrataków.
To właśnie mi się marzy w związku z PlayStation Move.
z 29-05-2010 07:50 AM
z 29-05-2010 11:04 AM
a moze PACMAN ktory niedawno obchodzil swoja rocznice ![]()
z 29-05-2010 02:20 PM
Może KKND Crossfire z psxa? ![]()
Wild 9 psx
z 29-05-2010 06:07 PM
z 30-05-2010 11:36 AM

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]