PlayStation®Network Γενική Συζήτηση

Απάντηση

PLAYSTATION HOME

καλημερα σε ολους....μετα το τελευταιο update που εκανα στο home οποτε μπαινω συνεχεια με πεταει....μπαινω κανονικα σε ενα room και μετα απο λιγο με πεταει....ιτε μεινω στο ιδιο room ιτε αλλαξω room....συνεχεια αυτο γινεται....σκεφτηκα να το διαγραψω και να το ξανακατεβασω αλλα θα χαθουν κατι πραματα που εχω αγορασει....συμβαινει σε κανεναν αλλο η εγω εχω φαει κολλημα?αν ξερει κανεις ας με βοηθησει.....ευχαριστω!!!

Χρησιμοποιήστε μη κρυπτογραφημένο κείμενο.

Re: PLAYSTATION HOME

[ Τροποποιήθηκε ]

Προσπάθησε να δώσεις ένα παράδειγμα με ένα room που μπαίνεις ώστε να προωθήσω το αίτημα σου

Τι error code σου βγάζει?

ολα ενταξει το παθαινε και ενας φιλος και μου ειπε να το διαγραψω και να το ξανακατεβασω και ολα οκ τωρα...ειχε φαει κολλημα...μου εβγαζε error server και εναν αριθμο....σε ευχαριστω παντως padpoet!!!!!α και δεν χανονται αυτα που εχεις παρει η εχεις αγορασει(οπως νομιζα)!!!!!!

panathinaikaras wrote:

ολα ενταξει το παθαινε και ενας φιλος και μου ειπε να το διαγραψω και να το ξανακατεβασω και ολα οκ τωρα...ειχε φαει κολλημα...μου εβγαζε error server και εναν αριθμο....σε ευχαριστω παντως padpoet!!!!!α και δεν χανονται αυτα που εχεις παρει η εχεις αγορασει(οπως νομιζα)!!!!!!

Όχι δεν χάνονται, μην ανησυχείς :smileyhappy:

Δεν είναι δυνατή η προβολή αυτής της μικροεφαρμογής.
Ανακοινώσεις

Όλα τα θέματα γύρω από το PlayStation Network

Για τα οφέλη και το πως μπορεί να γίνει κάποιος συνδρομητής του PlayStation Plus πατήστε ΕΔΩ

Πρόσφατα Νέα