PlayStation®Network Γενική Συζήτηση

Απάντηση

Member

Member
undisputed21R
Αναρτήσεις: 3
Εγγεγραμμένοι: ‎25-06-2012
Μήνυμα 1 από 7 (169 Προβολές)

PlayStation Plus απορία

[ Τροποποιήθηκε ]

Μια ερώτηση. Αν κάνω 3μηνη συνδρομή στο ps+ αυτό το μήνα θα μπορώ να κατεβάσω δωρεάν το infamus 2, little big planet 2, motorstorm apocalypse, oddword και κάτι άλλους τίτλους που είδα όλα δωρεάν?

Χρησιμοποιήστε μη κρυπτογραφημένο κείμενο.

Re: PlayStation Plus απορία

undisputed21R wrote:

Μια ερώτηση. Αν κάνω 3μηνη συνδρομή στο ps+ αυτό το μήνα θα μπορώ να κατεβάσω δωρεάν το infamus 2, little big planet 2, motorstorm apocalypse, oddword και κάτι άλλους τίτλους που είδα όλα δωρεάν?

Τα εξηγώ αναλυτικά στην αρχή

PlayStation Plus 6 Ιουνίου Update

Member

Member
undisputed21R
Μήνυμα 3 από 7 (157 Προβολές)

Εντάξει ευχαριστώ και ένα ναι πιστεύω σαν απάντηση αρκούσε

undisputed21R wrote:

Εντάξει ευχαριστώ και ένα ναι πιστεύω σαν απάντηση αρκούσε

Παρακαλώ. Ήθελα απλά να δεις και τι άλλα είναι διαθέσιμα και το πως λειτουγεί το PlayStation Plus γενικότερα ώστε να μην έχεις άλλες απορίες

Member

Member
undisputed21R
Μήνυμα 5 από 7 (153 Προβολές)

[ Τροποποιήθηκε ]

Οκ ευχαριστώ πολύ φίλε μου και κάτι άλλο εδώ λες

Και για τις επόμενες 52 eβδομάδες, όποια στιγμή αποφασίσετε να γίνετε συνδρομητής του PlayStation Plus

θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τους παρακάτω τίτλους. Θα είναι διαθέσιμοι οποιαδήποτε στιγμή για τον επόμενο χρόνο και δικοί σας για όσο καιρό παραμείνετε συνδρομητής

Αν τα κατεβάσω και λήξη η συνδρομή μου δηλαδή δεν θα μπορώ ναι παίξω αυτά τα 3 παιχνίδια?

undisputed21R wrote:

Οκ ευχαριστώ πολύ φίλε μου και κάτι άλλο εδώ λες

Και για τις επόμενες 52 eβδομάδες, όποια στιγμή αποφασίσετε να γίνετε συνδρομητής του PlayStation Plus

θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τους παρακάτω τίτλους. Θα είναι διαθέσιμοι οποιαδήποτε στιγμή για τον επόμενο χρόνο και δικοί σας για όσο καιρό παραμείνετε συνδρομητής

Αν τα κατεβάσω και λήξη η συνδρομή μου δηλαδή δεν θα μπορώ ναι παίξω αυτά τα 3 παιχνίδια?

Εάν λήξει η συνδρομή σου σαν χρήστης του Plus τότε δεν θα μπορείς να τα παίξεις ότι κατέβασες. Μόλις ανανεώσεις και ξαναγίνεις PlayStation Plus χρήστης πάλι, τότε θα μπορείς

MVP
ShinYagami13
Αναρτήσεις: 1.599
Εγγεγραμμένοι: ‎23-07-2012
Μήνυμα 7 από 7 (126 Προβολές)

[ Τροποποιήθηκε ]

φιλε undisputed κ εγω νεος στο plus (μολις τον προηγουμενο αγορασα μια 3μηνη)

κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος

σκεψου το σαν να δινεις 5 ευρω τον μηνα κ να τα νοικιαζεις με την δυνατοτητα μετα την ληξη

να τα ξανανοικιασεις :smileyvery-happy:

μολις προσθεσαν εν τω μεταξυ κ τα borderlands κ just cause 2 που αν και τα εχω ηδη ειναι κ τα

2 παιχνιδαρες για πολλες ωρες διασκεδασης (εχω πανω απο 100 ωρες στο just cause 2 κ τουλαχιστον 60 στο borderlands)

edit: μολις προσεξα οτι η απαντηση μου ηρθε με σχεδον 2 μηνες καθυστερηση, ανεξαρτητα με αυτο οτι γραφω ομως ισχυει :smileytongue:

Δεν είναι δυνατή η προβολή αυτής της μικροεφαρμογής.
Ανακοινώσεις

Όλα τα θέματα γύρω από το PlayStation Network

Για τα οφέλη και το πως μπορεί να γίνει κάποιος συνδρομητής του PlayStation Plus πατήστε ΕΔΩ

Πρόσφατα Νέα