PlayStation®Network Wsparcie Techniczne

Odpowiedz

Member

Member
altigergre
Zarejestrowane: ‎30-04-2012
Wiadomość 1 z 3 (187 wyświetleń)

Pobieranie gier poprzez Playstation Network

Pobrałem grę MAFIA II i okazało się, że jest w języku angielskim a nie polskim. W momencie zgody na pobieranie nie miałem informacji, że gra nie będzie w języku polskim. Czy mogę liczyć na uaktualnienie gry do wersji polskiej? A jeżeli nie, to na zwrot pieniążków ewentualnie innego rozwiązania, ponieważ czuje się oszukany.

Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Pobieranie gier poprzez Playstation Network

W opisie gry jest wyraźnie napisane w jakich jest językach.

Możesz zadzwonić do BOK i zapytać czy istnieje możliwość anulowania zakupu. Takie sprawy załatwiane są indywidualnie.

Re: Pobieranie gier poprzez Playstation Network

Witaj altigergre,

Podobnie jak Rympal, sugerowałabym w tym przypadku kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta PlayStation. Dane kontaktowe znajdziesz poniżej:

Centrum Obsługi Klienta PlayStation
Infolinia: 801 230 000 ( opłata wg. taryfy operatora )
Godziny: pon.-pt. 9-21, sobota 9-17
Email: pomoc@playstation-cok.pl

W związku z przerwą świąteczną biuro jest czynne w tym tygodniu w piątek i sobotę w podanych powyżej godzinach.

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia
Witaj na PlayStation Forum Anonymous!

Aby uzyskać najnowsze informacje i aktualności o tym, co dzieje się w społeczności PlayStation, zaglądnijcie do działu Ogłoszenia i Wydarzenia na naszym forum. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation® Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości