PlayStation®Portable Wsparcie Techniczne

Odpowiedz
Przyjęte rozwiązanie

PSP - problem ze zmianą hasła po awarii PSN

Witam. Mój kuzyn posiada PSP i ma na nim swoje konto w PSN. Po awarii PSN, powiedział, że nie może się zalogować do PSN ( nie wiedział o oboiązkowej zmianie hasła) i poprosił o pomoc. Ok, pojawia się komunikat żeby zmienić hasło na PS3 (niemozliwe - konto z PSP kuzyna nie jest zarejestrowane u mnie na PS3) lub poprzez stronę: https://store.playstation.com/login.gvm. No więc zostaje mi strona. Wchodzę i wyświetla mi się "Under Maintenance". Ok, problem jest jednak taki, że od tamtego czasu próbuję co kilka dni i niestety - wciąż to samo. wiem, że kilka dni temu była konserwacja, ięc taki komunikat miał prawo się wyświetlać. Bardzo proszę o pomoc, bo przez to kuzyn nie może sobie pobrać tych darmowych gier z Welcome Back, nie mówiąc o tym, że nie może korzystać z PSN... :/ 

Prosimy używać zwykłego tekstu

Level 3

Level 3
Sszaki
Zarejestrowane: ‎28-11-2008
Wiadomość 2 z 6 (858 wyświetleń)

Re: PSP - problem ze zmianą hasła po awarii PSN

No właśnie logowanie się na stronie playstation jest jakieś zepsute. Często nie działa. Polecam spróbować zmienić hasło przez mediaGo może pomoże.

Dobra, udało się! Przez Media Go również nie działało, bo odsyłało do tej samej strony. Ale wszedłem na PS3, utworzyłem nowego użytkownika i zamiast tworzyć nowe konto PSN, dałem zarejestruj istniejące konto i w oknie logowania wcisnąłem "forgot password". Kazało podać maila i datę urodzenia i wysłało link na maila. Co ciekawe, link z maila jest rozwinięciem tego co podaje PSP,  jednak ten link zadziałał... I zmieniłem hasło :smileyhappy: Teraz mam tylko problem z Welcome Back i darmowymi grami... :smileysad:

Level 3

Level 3
Sszaki
Zarejestrowane: ‎28-11-2008
Wiadomość 4 z 6 (853 wyświetleń)

jaki?

Taki, że nie mam przy sobie tego PSP, (jak już mówiłem to jest PSP kuzyna :smileywink: ) i chciałem te gry pobrać poprzez Media Go, abo własnie przez konto z PSP zarejestrowane na PS3, ale ani tu ani tu nie moge tego zrobić :/ Ale za kilka godzin pojadę po to PSP i wtedy mam nadzieję, że się uda :smileywink:

Level 1

Level 1
pyzdra5
Zarejestrowane: ‎21-03-2013
Wiadomość 6 z 6 (155 wyświetleń)

PROSZĘ O POMOC NIE CHCE MI SIĘ ZAKTUALIZOWAC PROGRAM 4.40 WYSKAKUJE BŁĄD 80710723 JAK TO OBEJŚC
Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia
Witaj na PlayStation Forum Anonymous!

Aby uzyskać najnowsze informacje i aktualności o tym, co dzieje się w społeczności PlayStation, zaglądnijcie do działu Ogłoszenia i Wydarzenia na naszym forum. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation® Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości