PlayStation®Vita Γενική Συζήτηση

Απάντηση

Level 2

Level 2
paokole12321
Αναρτήσεις: 67
Εγγεγραμμένοι: ‎01-05-2012
Μήνυμα 11 από 17 (94 Προβολές)

Re: PSvita στην E3

φιλε να πω την αλιθεια εγω δεν το παρακολουθω το θεμα αλλα η sony δεν ειναι μονο για παιχνιδια ! κοιτα αμα δεν βγαλουν κατι μεχρι το τελος του μηνα τοτε εχες δικιο 

Χρησιμοποιήστε μη κρυπτογραφημένο κείμενο.

Level 3

Level 3
DrChronis
Αναρτήσεις: 97
Εγγεγραμμένοι: ‎17-02-2012
Μήνυμα 12 από 17 (92 Προβολές)

E kati θα βγαλουν, εγω αναφερομαι στην εκθεση Ε3, για την οποια αναφερομαστε σαυτο το thread.
Ειναι μια μεγαλη εκθεση, που συγκεντρωνονται οι μεγαλυτερες εταιριες κ παρουσιαζουν τα πλανα τους για την ερχομενη season.
Οσων αφορα το Vita, η σονυ, ειχε σχεδιασει να εστιασει σαυτο κ την παρουσιαση 25 νεων τιτλων.
Φανηκε πως θα εφτανε επιτελους η στιγμη του.
Ομως τελικα του εδωσε ελαχιστε σημασια κ το προσπερασε πολυ συνοπτικα, επιδεικτικα συνοπτικα θα ελεγα.
Σε βαθμο που προκαλεσε σχετικη ερωτηση δημοσιογράφων για την συμβολικοτητα αυτης της κινησης
κ η σονυ απλως απαντησε οτι το τμημα δημοσιων σχεσεων αποφασισε, για να μην κουραζει τον ειδικο τυπο να παρουσιασει μονο τα σημαντικα πραγματα, αφηνοντας ετσι να εννοηθεί οτι μάλλον το Vita δεν θεωρείται πλεον ενα απο αυτα...

Σιγουρα η πλειοψηφία αυτών των τιτλων θα εμφανιστει καποτε. Αλλα το θεμα ειναι τι θα γίνει απο εδω κ περα,
Σημερα ενας κατασκευαστης παιχνιδιων βλεποντας την ιδια την Σονυ να υποβαθμιζει το Vita, μαλλον θα αποθαρρυνθεί απο το να επενδυσει σε παιχνιδια γιαυτο. Επειδη οι αγορες λειτουργουν κ με τις φημες, εντυπωσεις, momentum k ψυχολογια.

Η εντυπωση που καλλιεργουν κ δυστυχως πλεον κ με την συμμετοχη κ της ιδιας της Σονυ πλεον ειναι το VITANIC.
Φυσικα, ελπιζω κ ευχομαι η εταιρεια να αλλαξει πλευση καποια στιγμη κ να αποφυγει την μοιραια καταληξη...

Και σκεψου οτι εγω ημουν αισιοδοξος για το μελλον κ συγκρατημενα απαισιοδοξος για την εκθεση, αλλα σε καμοια περιπτωση δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση...

Level 2

Level 2
paokole12321
Μήνυμα 13 από 17 (88 Προβολές)

ααα τοτε δικιο εχεις αλλα ξες κατι φιλε μ αυτοι θα χασουν τα λεφτα οχι εμεις 

Level 3

Level 3
JIM_13
Αναρτήσεις: 108
Εγγεγραμμένοι: ‎31-12-2010
Μήνυμα 14 από 17 (83 Προβολές)

[ Τροποποιήθηκε ]

@DrChronis: Οι ανησυχίες σου ταυτίζονται με τις δικές μου. Αυτό που φοβάμαι είναι να μην γίνει κάτι αντίστοιχο με το PSP, αν και την αγάπησα σαν κονσόλα γιατί μου πρόσφερε παιχνίδια όπως Kingdom Hearts, Crisis Core και τα GoW, αλλά δεν θέλω να το "ξεχάσουν" οι developers. Αυτό που έχει να κάνει η Σονυ είναι να φέρει στην κονσόλα παιχνίδια που πουλανε σαν τρελά. Αν φερει ενα Monster Hunter, με current gen γραφικά (και όχι το πορτ που είδαμε στην ιαπωνία πριν κυκλοφορήσει η κονσόλα) σου λεω οτι θα γίνει απλά χαμός, και εκεί θα αρχίσει η ανοδική πορεία για την κονσόλα.

Απλά αυτό που έχω πει και σε άλλα θέματα είναι ότι ειναι νωρίς για να αρχίσουμε το κράξιμο. Έρχονται high profile games όπως Gravity Rush, Little big planet etc. που πιστεύω οτι θα πάνε καλά. Αυτό που πιστεύω όμως οτι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι system sellers, και εκεί κανει το λάθος η Σονυ.

Re: PS Vita στην E3

Καλημέρα παιδιά. Πρώτη φορά κάνω post στο forum παρόλο που έχω όλες τις κονσόλες της εταιρίας από την πρώτη μέρα (για να είμαι ειλικρινής τώρα είδα ότι άνοιξε Ελληνικό forum). Έχω την εντύπωση ότι η sony δεν έδωσε το απαρέτιτο βάρος στο psvita στην έκθεση , δεν πιστεύω όμως σε καμιά περίπτωση ότι το παράτησαν (δεν μας έχει δείξει τέτοια δήγματα η εταιρία σε καμιά κονσόλα της μέχρι τώρα), απλά έκαναν, όπως είπαν λάθος σχεδιασμό της παρουσίασης. Εδώ η Nintendo παραλίγο να καταστρέψει την καινούρια της κονσόλα με την παρουσίαση που έκανε χαχαχαχα.

Αν το σκεφτούμε τα παιχνίδια που θα βγούν μέχρι τα χριστούγεννα είναι αρκετά, little big planet , resistance (το αγόρασα μουαρέσει πάρα πολύ δεν καταλαβαίνω γιατί το κράζουν) , gravity rush , assasins creed , call of duty , soul sacrifise , fifa 13 και όσα άλλα ανακοινωθούν στο μέλλον, εγώ τουλάχιστον δεν θα είχα λεφτα για να αγοράζα περισσότερα από αυτά.........:Football: 

Μην ξεχνάμε ότι σε 1 μήνα είναι και η gamescom που εκεί πιστεύω θα δ΄ωσουν περισσότερο βάρος στο psvita....

Level 2

Level 2
paokole12321
Μήνυμα 16 από 17 (67 Προβολές)

ναι φιλε μ δικιο εχεις! και ξες ποτε ακριβος θα βγει το little ig planet  ειμαι μεγαλος fan του

Level 2

Level 2
paokole12321
Μήνυμα 17 από 17 (55 Προβολές)

σημερα βγηκε στην Ελλαδα το gravity rush !!!
Δεν είναι δυνατή η προβολή αυτής της μικροεφαρμογής.
Ανακοινώσεις

Πρόσφατα Νέα