pdc6.login_prompt.upper_title

pdc6.login_prompt.lower_title

  • 18

    pdc6.login_prompt.new_messages_in_last_hour

  • pdc6.login_prompt.response_within_minutes

  • 92%

    pdc6.login_prompt.percent_responded_to

Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
04 touko 2012
pdc6.first_thread.by
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

Tutustu Gravity Rushin hahmoihin

[ Muokattu ]
2 Vastaukset 239 Näytöt 10-05-2012
04 touko 2012
pdc6.first_thread.by

Moi pelaajat!

 

Viime viikolla ilmestyi artikkeli playstation.comissa PS Vita -järjestelmän Gravity Rush -pelin hahmoista. Oletteko tutustuneet kyseiseen peliin vielä? Sen pitäisi olla tulossa kesäkuussa!

 

PS Blogissa on myös mukava artikkeli pelin design-elementeistä täällä.

 


 

Tutustu hahmoihin, jotka puhaltavat eloon yhden PS Vitan jännittävimmistä peleistä.

 

Kurkista PlayStation Vitan Gravity Rushin kulissien taakse – eksklusiivisessa juttusarjassamme Sony Studio Japanin porukka kertoo häikäisevän toimintaseikkailun luomisprosessista. Haluatko tietää lisää pelin päähahmosta, Katista? Jatka lukemista...

 

Katin tarina


Kun kehitimme Gravity Rushia, haastoimme itsemme luomaan vahvan mutta sisäänpäin kääntyneen hahmon, joka eroaa muista videopelihahmoista. Halusimme hahmon, jonka pelaajat voisivat nähdä jopa ystävänä, ja jota he voisivat tukea ja kannustaa.

 

 

Tarinan näkökulmasta tarvitsimme päähenkilön, joka on aluksi yksinäinen, mutta oppii sitten uusia taitoja, saa ystäviä ja voittaa muiden luottamuksen. Halusimme myös luoda hahmon, johon pelaajat voisivat kiintyä. Tulimme lopulta siihen tulokseen, että nuori, valloittavan kömpelö naishahmo sopisi peliin parhaiten.

 

Sankaritarta suunnittelemassa


Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli antaa sankarittarellemme yleismaailmallisia piirteitä, joihin on helppo samaistua. Pyrimme luomaan ajattoman hahmon.

 

 

Emme halunneet hahmolle liian anime-tyylisiä ilmeitä tai ilmeisiä sankaripiirteitä, joita joskus näkee amerikkalaisissa sarjakuvissa. Vältimme selkeitä viittauksia muihin ihmisiin, kulttuureihin tai aikakausiin ja keskityimme sen sijaan Katin poikkeuksellisen maailmankuvan välittämiseen. Yksi tärkeä seikka oli suunnitella hahmo siten, että se sopii sekä kepeisiin että vakaviin tilanteisiin, joita kumpiakin Gravity Rush sisältää.

 

Yliluonnollisten kykyjen kimallus...


Kun kehitimme Katia pelattavuuden näkökulmasta, uskoimme vahvan ja eksoottisen hahmon sopivan hyvin peliin. Teimme hänestä ninjamaisen pienikokoisen ja ketterän. Viimeistelimme ulkomuodon amerikkalaisista sarjakuvista tutulla kikalla eli lisäsimme hänen silmäänsä kimallusta, joka kertoo yliluonnollisista kyvyistä.

 

 

Retrotunnelmaa


Jotkin Gravity Rushin piirteistä, kuten Katin viileä vastustaja tai peitetehtävät, ovat saaneet innoituksensa The Bionic Womanin kaltaisista TV-sarjoista ja 70-luvun animesta. Meillä oli todella hauskaa, kun teimme kaikkemme, että peli eroaisi muista, että siihen olisi helppo samaistua ja että se olisi samalla sekä lapsellinen että tietyllä tapaa kypsä. Tähtäsimme nostalgiseen tunnelmaan ja toivottavasti myös onnistuimme.

 

 

 

Gravity Rush Early Concept Video:

 

 

 

 

 

0 kehua
VastausAccepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
MVP
09
/16
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress
MerlinsCoffeeCup
pdc6.thread.accepted_solution

Muutama lisäkuva:

 

 

 

 

 

 

 

0 kehua

Viite: Tutustu Gravity Rushin hahmoihin
Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
Beta Tester
04
/16

Spwni

  • Beta Tester
95%
04 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress
Spwni
pdc6.thread.accepted_solution
Gravity Rush tällä hetkellä mielenkiintoisimpia tulevia Vita-pelejä ehdottomasti. Toivottavasti peli ei petä, sillä se on yksi Vitan ostoon ajaneista syistä.
0 kehua

Viite: Tutustu Gravity Rushin hahmoihin