Odpowiedz
Member
rkBrain
Wiadomość 1 z 7 (2,607 Obejrzane)

Co-op ustawki

[ Edytowany ]

Temat do ustawek

Właśnie kupiłem grę i poszukuję osoby do gry co-op. Na dniach powinna dotrzeć do mnie paczka z grą.

Message Edited by rkBrain on 04-05-2009 12:43 PM
Message Edited by Cassiopaea on 04-05-2009 03:49 PM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
rkBrain
Wiadomość 2 z 7 (2,577 Obejrzane)

Re: Co-op ustawki

[ Edytowany ]
Właśnie dotarła do mnie paczka. Będę grał dzisiaj o 22.00. PSN ID: rkBrain
Message Edited by rkBrain on 04-05-2009 07:26 PM
Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 3 z 7 (2,556 Obejrzane)

Ja do czwartku w godzinach wieczornych gram w Killzone 2, ale później mogę pograć z Tobą trochę w co-opa :smileyhappy:

BTW Residenta 5 przeszedłem w sumie cztery razy i zdobyłem wszystko, co było do zdobycia (dzięki pomocy Unholy_Light), więc jeśli ktoś miałby jakiś problem z grą, albo chciał o coś zapytać, to śmiało :smileyhappy: Służę wiedzą :smileywink:
Share
Member
rkBrain
Wiadomość 4 z 7 (2,542 Obejrzane)

Ja szukam osób, które dopiero zaczynają przygodę z RE5. Chodzi o to, że gdy dołączam do czyjejeś gry lub ktoś dołącza do mojej, zawsze trafia mi się osoba z kompletnym arsenałem broni. Nie chcę rozpoczynać gry z bazooką i tuzinem upgrade'owanych karabinów.
Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 5 z 7 (2,526 Obejrzane)

W takim razie powinieneś zagrać sam. W większości przypadków po online'owego co-opa sięgają osoby, które grę przeszły najpierw sami. Grając samemu możemy na spokojnie obadać wszystkie levele i nie ma możliwości, że nie będziemy mogli ukończyć planszy, bo naszemu towarzyszowi się znudzi i się rozłączy. Pierwszy raz proponuje grać w pojedynkę, po co-opa sięgnąć podczas gry na wyższych poziomach trudności.

BTW nic nie stoi na przeszkodzie, żeby osobie która się dołączyła powiedzieć, żeby nie korzystała ze swojego ekwipunku, tylko dać jej jakieś graty.
Share

Odgrzewam kotleta, ale trudno.

Na dniach zaczynam przygodę z resident Evil 5, więc po pierwszym przejściu z chęcią zagram w co-op, szukam chętnych na tą zabawę.

Share
Member
MARTIN_BOSS
Wiadomość 7 z 7 (1,029 Obejrzane)

czy ktos chce sie ustawic w trybie versus aby zdobyc trofea online ?

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.