Odpowiedz
Member
KamilFC4
Wiadomość 21 z 24 (1,605 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Resident Evil 5

A mnie pomimo ze to juz nie ten sam RE to i tak sie podoba :smileyhappy: przydalby sie jakis przyjazny post a nie ciagle narzekanie ;-);-);-)
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
PL_Wisnia
Wiadomość 22 z 24 (1,594 Obejrzane)

Re: Resident Evil 5

Mi sie podoba RE 5 to prawda ze to nie ten sam co 1,2 czy 3 bo tam jednak bylo wiecej do myslenia niz strzelania. Te nowe RE przechodza z trilerow w gry akcji.
xwisnia_pl
Share

Dotyczy: Re: Resident Evil 5

Ja tez mam, i powiem, że o ile rzeczywiście pod wzgledem klimatu to to nie jest horror, to pod wzgledem samej przyjemności płynącej z gry, jest świetna. Głównie z uwagi na to, ze można wciągnąc kogos jeszcze do zabawy, przy okazji pokazujac wyznawcom blachy jak powinna gra wygladać :smileywink:. Jak na razie nie ruszyłem nawet trybu pojedyńczego gracza :smileyhappy:
Share
Member
PL_Wisnia
Wiadomość 24 z 24 (1,489 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Resident Evil 5

ok juz mam RE to kto mi pomoze przejsc od czaptera (chyba) 2-2
xwisnia_pl
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.