Odpowiedz

Resident Evil, Resident Evil 2, Resident Evil Nemesis

Witam, mam takie pytanko. Czy są może albo czy pojawią sie na PSN te gry do zakupienia w cenie 18zł tak jak mają to w zwyczaju gry z PSXa? NIe wypatrzyłęm jeszcze tych Residentów a chciałbym sobie zagrać w starego dobrego residenta i powspominac piekne czasy :smileyhappy:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Kalabis
Wiadomość 2 z 5 (1,488 Obejrzane)

Re: Resident Evil, Resident Evil 2, Resident Evil Nemesis

no tez bym pograł w stare residenty bo były dobrez poruwnaniu do RE4 I RE5 ie gry nie powinny nosic nazwy RESIDENT EVIL bo to dno
Share

Dotyczy: Re: Resident Evil, Resident Evil 2, Resident Evil Nemesis

są na amerykańskim psn ,kwestia czasu możliwe zanim wejdą na polski store, ja jestem za tym żeby były bo faktycznie re4 i re5 powinny nosić juz inną nazwę poza postaciami to nie RE jak dla mnie.

Share

Doczekaliśmy się Metal Gear Solid, to i pewnie Resident Evil też niebawem u nas zagości. Prawda że RE2 to było coś wspaniałego, jednak i RE4 był całkiem dobrą grą. A ostatnia odsłona RE słabo przypadła mi do gustu. Tak czy siak z niecierpliwością czekam na trylogie RE z PSOne.

Pozdrawiam

Share

Kalabis napisał/a:
 RE4 I RE5 ie gry nie powinny nosic nazwy RESIDENT EVIL bo to dno

W przypadku RE 5 zdania sa podzielone, okej. Jesli chodzi o RE 4 to jest to bardzo dobra gra, może fabuła nie jest jakaś zachwycajaca, ale gameplay jest świetny. Nierozumiem dlaczego uważasz, że RE 4 jest dnem? Czyli według Ciebie kamera powinna być nadal statyczna, tła renderowane tak jak w RE - RE 3? Bardzo dobrze, że twórcy wprowadzili trochę świeżości do serii, również jesli chodzi o zstąpienie zombiaków hmm...normalnymi ludźmi. Ileż można wałkować to samo? Co mnie natomiast mierźi w calej serii to, że sie tak wyrażę, utarty schemat zakończeń - wielgachny wybuch i ucieczka jakimś pojazdem. Czy panów z Capcom nie stać na coś innego? Nie chodzi mi o jakieś epickie zakończenia, ale mozna by to zmienić. Niewiem zamiast wybuchu jakaś powódź:smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.