Odpowiedz

Resident evil pomoc trofea

Witam mam proźbe kto pomoże mi w odkryciu trofeów w trybie versus chodzi o 40 hit combo w team slayers i ogolnie tam za wygrane i takie tam oczywiście ja też pomogę

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Resident evil pomoc trofea

Nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale jeżeli tak to moglibyśmy sobie nawzajem pomóc. Mam już trzech graczy i potrzebuję czwartego do trofeów, które wymagają pewnej liczby wygranych meczów w trybie Team Slayers i Team Survivors.

Share

Na dniach będę miał RE5 Gold Edition i szukam osób do wspólnej gry po sieci oraz nabijania trofeów.

Share

Witam ja nie widze problemu ale jak narazie ja mam swojego residenta porzyczonego i ogolnie zostalo mi tylko kilka trofkow do zrobienia 100% jak odzyskam to nie widze problemu

Share
xWisnia_PL
Wiadomość 5 z 7 (771 Obejrzane)

Ja chetnie moge pograc tak 4fun i pomoc ci przejsc troche :smileywink:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Member
KoSzNik
Wiadomość 6 z 7 (760 Obejrzane)

jezeli bede mial wolny czas na resident'a to z checia pogram w versus...
-------------------
"We must travel in the direction of our fears"
Share

ok resident wrocil do mnie wiec jak cos to dodawac mnie do znajomych i pisac na gg-6958842 pozdr

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.