Odpowiedz
Member
maciek5296
Wiadomość 1 z 5 (250 Obejrzane)

Nowa gra przeglądarkowa!

Witam chciałem poinformować o jej istnieniu. Resistance Global. Oto link do niej http://www.myresistance.net/global/.

Wystarczy mieć konto na Facebook'u zalogować się na niego i wybierasz po której stronie jesteś. Potem samouczek i wysyłasz swoich ludzi i walczysz z innymi graczami. Sam w nią gram i ją polecam.:smileyhappy::Sniper:

Lolface Wakacje!.gif<---Obrazek zrobiono własnoręcznie! 

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
KoSzNik
Wiadomość 2 z 5 (238 Obejrzane)

Re: Nowa gra przeglądarkowa!

warto wspomniec, ze mozna odblokowac roznego rodzaju dodatki - skiny do multi, cheaty czy 'zastrzyk exp'a' w Resistance 3:smileyvery-happy:

-------------------
"We must travel in the direction of our fears"
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 3 z 5 (192 Obejrzane)

Re: Nowa gra przeglądarkowa!

Odblokował już ktoś jakieś dodatki i działają mu ma konsoli? Mi jak na razie udało się odblokować ART ale w grze na konsoli jest nadal zablokowany.  

Konto w grze mam powiązane z PSN tylko jest jeden feler. Wcześniej zalogowałem się przez FB i jako nazwę usera dodałem Rympal i teraz na tym koncie które jest powiązane z PSN mam Rympal_2. Wyświetla też konflikt nazw userów jak coś dodaję na tablicę FB. Czy to może mieć związek z tym, że na konsoli finalnie nie mam dodatków? Dodam, że scalanie konta przypisanego do FB z kontem PSN nie działa.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 4 z 5 (174 Obejrzane)

Resistance Global

[ Edytowany ]

Teraz wszystko działa prawidłowo. Nieważne co było przyczyną ważne, że działa :smileyhappy:.

Mam jeszcze małą uwagę. Czy gra mogła by zacząć współpracować z rozdzielczością 1024x600? Oraz czy musi być, aż tak zasobożerna?

Czy jak gram Chimerą to odblokują mi się, skiny dla ludzi? Z tego co pamiętam to przy zakładaniu konta był nie odwracalny wybór frakcji. Mam nadzieję, że odblokowują się też dla ludzi.

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 5 z 5 (130 Obejrzane)

Resistance Global znów online

Mam dobrą wiadomość dla Wszystkich którzy nie mogli się doczekać ponownego powrotu serwisu http://myresistance.net/global/ .  Gra jest znów dostępna więc można kontynuować odblokowywanie skinów do gry :smileyhappy:.

Share