z 08-01-2012 03:15 PM
... i jak zwykle, wyszło tak , że każdy grał w co innego niż zakładał. Ja z kolei odjechałem jak mały dzidziuś, gdyż byłem po nocnej imprezie i nawet nie wiem kiedy a już mnie nie było...
( za co najmocniej przepraszam SkualDrako ). Być może dzisiaj z wieczora- ok.21, albo spontanicznie w przyszłą sobotę...
Pozdrawiam Wszystkich OFPS-owiczów.
z 09-01-2012 05:47 AM
Niema problemu , obecnie jestem w domu i chcę jak najwięcej czasu wykożystac dla rodziny , wiec niesiedzę za długo przy plejce ,ale niestety czas biegnie i pomału muszę sie szykowac do powrotu do pracy .W sobote będę już niestety bez rodzinki i będę miał czas posiedziec nawet do rana .Czyli do zobaczenia w sobotę mam nadzieje że tym razem będzie wszystkim pasowalo.
z 22-01-2012 07:29 AM
Sory za wczoraj , jak zaczołem grac wszystko było ok , ale pod koniec rundy zawiesiło mnie , okazało się że niemam internetu o 20 miałem internet ale niedziałał tak jak powinien , mam nadzieje że za tydzien się jeszcze spotkamy .
z 11-02-2012 05:07 PM
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]