Role-Playing Ogólnie

Odpowiedz

Member

Member
ZeMusPL
Zarejestrowane: ‎23-11-2011
Wiadomość 21 z 33 (540 wyświetleń)

The Elder Scrolls V: Skyrim - Oficjalnie!

[ Edytowane ]

Cenega odpisala mi tak.

Odpowiadając na Pańskiego maila, nie chodzi tu o koszta bo te firma poniosła olbrzymie lokalizując w pełni PC. Idąc dalej, petycja tu nic nie zmieni bo to nie firma Cenega nie chciała wydać konsol zlokalizowanych ale taka wola była wydawcy światowego i jeżeli piszą Państwo petycje to proszę kierować ja właśnie „tam”.

My ze swojej trony podejmiemy jeszcze raz próbę przekonania właściciela marki Elder Scroll do zmiany decyzji ale niestety nic nie mog obiecać.

I jeszcze to:

Bardzo nas boli brak wersji PL na konsolach tak wielkiej gry jak Skyrim, zwłaszcza przy ponoszonych kosztach (i że sami chcielibyśmy zagrać po polsku na konsolach:smileyhappy:), ale do jej wykonania potrzebna jest wola kilku stron, nie tylko naszej.Proces lokalizacji konsol jest o wiele bardziej złożonym niż się powszechnie wydaje, że to "tylko wrzucić lokalizacje z pc na konsole i gotowe". W tym roku wydaliśmy/wydamy najwięcej gier lokalizowanych w historii naszej firmy, czyli Fear 3, Deus Ex: Bunt Ludzkości, a za chwilę Batman: Arkham City, Lego Harry Potter: Lata 5-7 oraz Władca Pierścieni Wojna na Północy. W przyszłym roku również nie raz i nie dwa zaskoczymy graczy konsolowych. Oczywiście pozytywnie.
Jest nam przykro, iż nie sprostaliśmy pana oczekiwaniom, tam gdzie jest to możliwe przygotowujemy polskie wersje gier na konsole. W przypadku Skyrim nie było to możliwe. 

Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Emeraldar
Zarejestrowane: ‎23-12-2008
Wiadomość 22 z 33 (512 wyświetleń)

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim - Oficjalnie!

Szkoda, że nie będzie polskiej wersji językowej. Chociaż mnie na przykład zraził polski Oblivion na pececie, bo było tam dużo niekonsekwencji w tłumaczeniu nazw własnych artefaktów, czy na przykład składników alchemicznych, co mnie bolało, bo lubiłem przyrzadzać mikstury, a przez to nie widziałem co z jakiej rośliny pochodzi, bo nazwy były różne (na przykład kwiatek nazywał się X, a składnikiem z niego pozyskiwanym był "listek z kwiatka Y"). Poza tym pamiętam też zamieszanie z polskim Falloutem 3, który był niekompatybilny z dodatkami dostępnymi na naszym PSS. Ale tak czy inaczej szkoda.

ja tam gram w elder scrolls jedynie na pc :smileyvery-happy: i skyrim to najlepsza wersja którą zrobili ja już ją przeszedłęm ( główne misje) a zostały jeszcze setki jak nie tysiące pobocznych :smileyhappy:

gra fajna polecam

Level 5

Level 5
Azriel1125
Zarejestrowane: ‎04-05-2009
Wiadomość 24 z 33 (474 wyświetleń)

super! :smileyhappy: talent ma , bede grał w skyrima to nie bede musiał siedziec w tawernie by słuchac :smileyvery-happy:

Level 2

Level 2
Scope308FMJ
Zarejestrowane: ‎17-06-2011
Wiadomość 26 z 33 (468 wyświetleń)

Ok, to z innej beczki, mianowicie, dostalem skyrima, ktory powinien odpalic po niemiecku. Nie ma zmiany opcji jezyka nawet na angielski!!! WT... Odpala po francusku!!! Wie ktos o co chodzi?

Vulnerant omnes, ultima necat...

Level 2

Level 2
Scope308FMJ
Zarejestrowane: ‎17-06-2011
Wiadomość 27 z 33 (462 wyświetleń)

Rozwiazane...:smileywink:

Vulnerant omnes, ultima necat...

Level 5

Level 5
Alcaa
Zarejestrowane: ‎16-12-2008
Wiadomość 28 z 33 (367 wyświetleń)

Jak tam wygląda sprawa z tym wielkim bugiem dotyczącym wielkości zapisu gry i płynności? Mieli zrobić jakiegoś patcha, ale nie wiem czy już wyszedł...

@alcaa
Zapisy (u mnie) mają wielkość po 7mb max, więc wg mnie nie ma żadnego problemu.
Co do płynności, to żadnych problemów nie miałem. Jak ostatnio byłem chory i siedziałem w domu to po 8 godzinnej grze non-stop nie doświadczyłem spadków płynności, zacinek, etc.
Patch jakiś pobierałem, więc to może dlatego.

Gra jest przewyborna i jak raz do niej usiądziesz, to ciężko odejść ^____^
Beta Tester
Coldmath
Zarejestrowane: ‎05-11-2009
Wiadomość 30 z 33 (292 wyświetleń)

Music from Skyrim

[ Edytowane ]

podoba wam sie muzyka ze Skyrim ?? :smileyembarrassed:

ja sie chyba zakochalem :smileyvery-happy:

http://www.youtube.com/watch?v=wr-buV4tYOA

EDIT : sorki nie zauwazylem ze Azriel dal juz ten link wyzej :smileywink:

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości