Odpowiedz
Member
JurasOK_PL
Wiadomość 201 z 204 (130 Obejrzane)

Re: i Dotyczy: [Klan] Socom Polskie Siły Specjalne

Witam. Cieszy mnie to co czytam bo również mam zamiar zakupić w nie dlugim czasie:smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
m0rfi_91
Wiadomość 202 z 204 (111 Obejrzane)

Tak jak pisałem wcześniej, kto szuka Polskich ziomków do gry luźnej zapraszać mnie do znajomych :smileyhappy:

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 203 z 204 (59 Obejrzane)

Mam nagranych kilka zagranicznych klanów na mecze klanowe. Tym którzy są aktywni pisałem na ps3 wiadomości prywatne. Jak coś zagramy to dam znać z kim graliśmy, w jakim składzie oraz z jakim wynikiem :smileyhappy:

Share
Member
ZAWALEK90
Wiadomość 204 z 204 (34 Obejrzane)

Witam Wszystkich.

Mój nick na PSN Zawalek90 szukam jakiegoś klanu, grupy ludzi którzy grają w Socoma, zazwyczaj gram w godzinach późnych, nocnych od 22. Posiadam od niedawna Sharp shootera dlatego też ciutke się kalecze :smileytongue:.

Czy wiecie może czy można rozmawiać przez kamerkę od ps3 ?

Pozdrawiam :smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.