Odpowiedz

[Klan] Socom Polskie Siły Specjalne

[ Edytowany ]

Czas założyć forumowy klan, przyda się do potrenowania przed europejskim turniejem jak i do wspólnej zabawy.
Wszystkich chętnych do gry zapraszam do zgłaszania chęci do przyłączenia się w tym temacie i można zacząć zabawę. 
Z czasem ustalimy pewne zasady jakie będą obowiązywały w naszych szeregach.
Przyłączyć może się każdy kto tylko wyraża taką chęć, bez względu na umiejętności. 

Ktoś się na to pisze?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: [Klan] Socom Polskie Siły Specjalne

A dodaj mnie :smileywink: na becie lataliśmy to i na pełnej wersji możemy :smileywink:

Share
Member
suchyman
Wiadomość 3 z 204 (1,028 Obejrzane)

Chwila Panowie. Zalozylem klan [PL] bo sie nie moglem tutaj doczekac. Mam w nich 4 osoby, a jeszcze ze 3 czekaja na potwierdzenie zaproszenia. Co teraz?

Chyba ze ja podam PSNid tych czlonkow i dacie im takze zaproszenia.

P.S.

Przepraszam ze bez polskich znakow ale system mi "nawalil" a nie mam czasu naprawiac bo trzeba grac grac grac :smileyhappy:)

Share
Member
Augiash
Wiadomość 4 z 204 (1,010 Obejrzane)

Witam, Z checia pogram z Wami wspolnie w klanie. Pod wieczor powysylam zaproszenia na psn. Pozdrawiam

Share
Member
suchyman
Wiadomość 5 z 204 (991 Obejrzane)

Dzisiaj koło 17. Wyślę Ci zaproszenie do klanu jeśli nie dostałeś. Sprawdź w grze dokładnie bo wydaje mi się że wysyłałem

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 6 z 204 (945 Obejrzane)

ja chętnie zagram

najpóźniej w pon będę mieć giere

Share

Przepraszam za drobny zastój w temacie.
Klan powoli się rozrasta, czego niestety nie widać na łamach forum, z czasem mam nadzieję że to się zmieni jak już wszyscy się nieco rozgrzeją zbierając podwójne PD.
Wtedy myślę zorganizować się jakoś i podszkolić pod względem działania w zespole.
Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 8 z 204 (846 Obejrzane)

Ci, którzy są w klanie, proszę pilnie się do mnie odezwać. Najlepiej prywatna wiadomość na PS3 (dodać do znajomych też możecie). Mamy do pogadania, jakąś aktywnośc wyraziło 2-3 graczy a to stanowczo za mało. Czekam na kontakt, może się coś stworzy.

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 9 z 204 (827 Obejrzane)

Piątek około godzin 21:00 - 22:00

Kto mógłby być żeby pograć?

Piszcie tu albo ps3 w prywatnej.

Share

Ja!! :smileyhappy:
suchyman przeniósł się do innego klanu widząc aktywność w naszym, fajnie że można razem pograć, ale przy zwykłej grze jest to niemal graniczące z cudem, zaś na mecz klanowy potrzebne jest minimum 4 graczy. Może byście napisali tu kiedy najczęściej można was zastać online??
Część z was dostała awans przez co może zapraszać znajomych do klanu, czy też tworzyć lobby i dołączać do potyczek klanowych.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.