z 02-07-2011 06:19 PM
Przypominam, a może niektórych informuję, że na PSN mamy czat tekstowy - klanowy - który założył spider. I tu pojawia się prośba, żeby kto pojawi się online, niech zawsze do niego wchodzi, ponieważ ułatwi nam to komunikację, w czasie gry czy po prostu koleżeńską.
I nie bójcie się odpisywać, gdy ktoś grzecznie pyta
![]()
My nie gryziemy
![]()
--------------------------------------------------
PS Jak coś będę dziś całą noc dostępny, kontakt gadu ewentualnie psn
z 02-07-2011 08:08 PM
siema
z 02-07-2011 08:12 PM
wyslijcie zapro do klanu to dolacze i pogramy cos razem ok?
z 02-07-2011 08:34 PM
z 04-07-2011 04:35 PM
Mam pytanie...czy ktokolwiek w tym klanie jest zainteresowany gra klanowa???
z 04-07-2011 04:36 PM
z 05-07-2011 07:30 AM
Jak nie ma ludzi to co tu gadać o grze klanowej?
Ja tam staram się grać przynajmniej raz na dwa dni.
Wczoraj było nas 3 osoby, wspólnie graliśmy z Morfin i Bealizer'em.
Dzisiaj planuję od około 20. do 23. popykać. Jak ktoś chętny to zapraszam. Jeśli znajdziemy >3 osób można robić klanówkę. Jeśli nie, to dołączajcie do grających. Czasami potrzeba jakieś 10 min żeby zwolniło się miejsce, ale opłaca się.
Jak coś to będę na czacie u Spider'a, tam gdzie zawsze.
w 05-07-2011 03:53 PM - last edited on 05-07-2011 03:55 PM
wczoraj była mała klanówka 4 osobowa i 5
skład: jeester, koordi, darek, beli, ja
I apeluje żeby używać headsetów, bo bez "infa" nie da rady grać konkretnie, jakiś "taktyk" również by się przydał. Wcale nie odstajemy skillem, ale każdy skill nadrabia się taktyką gdzie my na tym tracimy i przegrywamy.
Dosłownie przed momentem skończyłem grę, i było nas online w grze 4, ale na czacie tylko 3 więc nawet nie myślałem o tworzeniu lobby. grałem z darkiem na klasycznym uplinku, koordi i beli grali osobno, na trybach standardowych.
jeśli suchy będziesz to ja też.
o 20 się melduje na czacie.
z 05-07-2011 05:38 PM
To ja tez bede o 20 i dolaczajcie na czat klanowy wtedy mozna latwo sie dogadac co i jak , pozdro4all
z 06-07-2011 07:31 AM
Sorki, ale wypadła mi impreza wczoraj i byłem obecny tylko przez 30 min koło 23. Do tego miałem problemy żeby się połączyć do lobby.
Dzisiaj od 20. będę grać i na pewno z HS'em jeśli będzie ktoś znajomy.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]