z 07-06-2010 04:58 PM
Witam widze, że SOCOM w Polsce kuleje i nie ma z kim grac, dlatego jestem skłonny założyc nowy Polski klan! Osobiście aktualnie nie mam w co grac i pomyślałem osbie, że może sprubuje sił w tej gierce ;] Mam małe doświadczenie z Killzona i organizowałem takie żeczy jak klanówki. Mam 16 lat, ale mam nadzieje, że to wam nie przeszkadza
.
A co do tematu to zachętcam wszystkich do dołączenia do nas liczy się satysfakcja z gry a nie żądza wygranej. Osoby zainteresowane proszę o kontakt ze mna przez PS3 nick: Morial24 lub na tym wątku.
Wzorzec podania:
nick:
Headset: Tak/Nie
Np.
nick:Morial24
Headset: Tak
Doświadczenie: Doświadczenie z Killzona wiem, że zgranie to podstawa i mam nadzieje, że uda mi się to siągnąc ;] A tak to gram od tygodnia (posiadam od roku...)
Oficjalnie rekrutacja potrwa do 1.07.2010r.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]