Odpowiedz
Member
Morial24
Wiadomość 1 z 1 (497 Obejrzane)

[POL] Polish Online Legion - Rektutacja

Witam widze, że SOCOM w Polsce kuleje i nie ma z kim grac, dlatego jestem skłonny założyc nowy Polski klan! Osobiście aktualnie nie mam w co grac i pomyślałem osbie, że może sprubuje sił w tej gierce ;] Mam małe doświadczenie z Killzona i organizowałem takie żeczy jak klanówki. Mam 16 lat, ale mam nadzieje, że to wam nie przeszkadza :smileyvery-happy:.

A co do tematu to zachętcam wszystkich do dołączenia do nas liczy się satysfakcja z gry a nie żądza wygranej. Osoby zainteresowane proszę o kontakt ze mna przez PS3 nick: Morial24 lub na tym wątku.

Wzorzec podania:

nick:

Headset: Tak/Nie

Doświadczenie:

Np.

nick:Morial24

Headset: Tak

Doświadczenie: Doświadczenie z Killzona wiem, że zgranie to podstawa i mam nadzieje, że uda mi się to siągnąc ;] A tak to gram od tygodnia (posiadam od roku...)

Oficjalnie rekrutacja potrwa do 1.07.2010r.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.