z 21-09-2011 10:53 PM
w
22-09-2011
05:51 PM
- last edited on
23-09-2011
10:34 AM
przez
Cassiopaea
Moja sytuacja wygląda następująco:
Najpierw pokazało że jest nowy patch 1.05. klinkąłem OK.
Czekam aż doszło do tego momentu ponieżej :

Mówie co jest? Wchodze na amerykańskie forum, goście piszą żeby usunąć z danych gry stary patch. Więc usunęło mi się przyokazji 2 dodatki - jeden darmowy, drugi ten co dostawaliśmy kody na forum.
---------------------------------
Ok pobrałem na nowo wczoraj , wraz z darmowym dodatkiem z pss, i nie zdążyłem przetestować a tu nagle awaria PSN
O matko, znowuż hakerzy?
--------------------------------
Dzisiaj odpalam z mega problemami. najpierw gra jakby się zacieła, potem rozłączało psn z 10 razy, no i zresetowałem konsole. Właczam po raz kolejny powoli, i znowu coś pobiera - zdjęcie poniżej:

z 22-09-2011 07:04 PM
z 22-09-2011 07:33 PM
z 22-09-2011 08:07 PM
Pobrałem i okazało się że nie mam dostępu do Demolition, do składanki DLC, nie mam dostępu do ABANDONED a miałem, pewnie już nie odzyskam, nie wiem czy mam mapy z darmowego Pro Packa (Czerwona Linia i pozostałe dwie) -> co za tym idzie nie mam żadnego oficjalnego info co to ma być za nowy tryb?, jakieś nowe DLC.? wyjdzie? nie wyjdzie? kiedy? za darmo czy kesz? W ogóle MAXX dezorient..
CZEKAM NA INFO BLOG w j. polskim
pozdro
z 23-09-2011 07:40 AM
Masz racje M0rfi po aktualizacji pojawiło się dużo niewiadomych.Także bardzo mnie rozbawiły te cudowne głosy teraz w grze.Idealne na poprawienie humorku ![]()
w 23-09-2011 10:36 AM - last edited on 23-09-2011 10:48 AM
z 23-09-2011 03:04 PM
Kto miał problemy z patchem, i chce mieć ponownie dodatki musi po zainstalowaniu w 100 % patcha 1.05: na nowo pobrać darmowy dodatek z PS STORE żeby mieć 3 mapy oraz ak47 i m16.
-------------------------
Ci co mieli KOD na mape ABANDONED oraz nowego szotgana, muszą z menu XMB wejść w PlayStation Network, W zadzadzanie kontem wejsc przyciskiem X na padzie, następnie Transaction Management -> potem Download List -> tutaj należy odnaleźć nasze dodatki z SOCOM i pobrać je ponownie, zainstalują się same.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]