Odpowiedz

Re: 1.05

To też właśnie oficjalne info o tym co zawiera patch 1.05
Opiszę to bardziej po naszemu, choć zapewne nie do końca poprawnie, ale na pewno bardziej zrozumiale niż po angielsku.

Gameplay
-Uzycie noża nie wycisza już kroków
-Zmieniono tryb działania mikrofonu w trybie klasycznym, już nie trzeba naciskać by mówić
-Naprawiono błąd podwójnych punktów w trybie klasyczny bomb squad
-Zmniejszono celność broni typu SMG na dużych odległościach
-Granatniki nie zabijają gracza przy strzałach na duże odległości lub zza zasłony
-Przywrócono celność broni przy ogniu przerywanym
-Poprawiono niektóre błędy/problemy na poziomach

Party and Clan Systems
-Party leader może opcjonalnie umożliwić członkom Party zaprosić innych graczy
-Liczne ulepszenia stabilności Party system
-Liczne ulepszenia stabilności Clan system

Interfejs
-Wyświetlanie ilości graczy na ekranie głosowania są teraz dokładne
-tego punktu nie rozumiem do końca chodzi o naprawę błędów powodujących zaweiszanie konsoli lub wywalania do menu głównego gry podczas zmiany rund albo o złe wyświetlanie ilości rund podczas meczu
-Liczne błędy interfejsu użytkownika zostały naprawione

Czas przekonać się ile z tego na prawdę zostało wprowadzonych w życie, co pominęli, co poprawili i czy nie sknocili czegoś przy okazji;P
Do zobaczenia w sieci.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
m0rfi_91
Wiadomość 12 z 18 (80 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Moja sytuacja wygląda następująco:

Najpierw pokazało że jest nowy patch 1.05. klinkąłem OK.

Czekam aż doszło do tego momentu ponieżej :

Mówie co jest? Wchodze na amerykańskie forum, goście piszą żeby usunąć z danych gry stary patch. Więc usunęło mi się przyokazji 2 dodatki - jeden darmowy, drugi ten co dostawaliśmy kody na forum.

---------------------------------

Ok pobrałem na nowo wczoraj , wraz z darmowym dodatkiem z pss, i nie zdążyłem przetestować a tu nagle awaria PSN :smileysurprised: O matko, znowuż hakerzy?

--------------------------------

Dzisiaj odpalam z mega problemami. najpierw gra jakby się zacieła, potem rozłączało psn z 10 razy, no i zresetowałem konsole. Właczam po raz kolejny powoli, i znowu coś pobiera - zdjęcie poniżej:

Share

A czytałeś temat z info o pracach konserwacyjnych na dzisiejszy dzień? PSN nie jest wtedy w pełni funkcjonalny.
Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 14 z 18 (76 Obejrzane)

PATCHE i problem z ich pobraniem to nie wina sony ani nie wina psn tylko ZI i SOCOMa

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 15 z 18 (69 Obejrzane)

Pobrałem i okazało się że nie mam dostępu do Demolition, do składanki DLC, nie mam dostępu do ABANDONED a miałem, pewnie już nie odzyskam, nie wiem czy mam mapy z darmowego Pro Packa (Czerwona Linia i pozostałe dwie) -> co za tym idzie nie mam żadnego oficjalnego info co to ma być za nowy tryb?, jakieś nowe DLC.? wyjdzie? nie wyjdzie? kiedy? za darmo czy kesz? W ogóle MAXX dezorient..

CZEKAM NA INFO BLOG w j. polskim

pozdro

Share
Member
krzysiek8226
Wiadomość 16 z 18 (61 Obejrzane)

Masz racje M0rfi po aktualizacji pojawiło się dużo niewiadomych.Także bardzo mnie rozbawiły te cudowne głosy teraz  w grze.Idealne na poprawienie humorku :smileyhappy:

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 17 z 18 (52 Obejrzane)

[ Edytowany ]

w statystykach można zobaczyć nazwy nowych map, oraz w demoliton beda jakies bomby, cos podobnego do bomb squad ale przecież jakaś nowość musi być , więc mam nadzieje że to dlc jest darmowe

Będzie DLC płatny, najnowsze info jakie mi się udało zdobyć wrzuciłem w nowym temacie.

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 18 z 18 (45 Obejrzane)

Kto miał problemy z patchem, i chce mieć ponownie dodatki musi po zainstalowaniu w 100 % patcha 1.05: na nowo pobrać darmowy dodatek z PS STORE żeby mieć 3 mapy oraz ak47 i m16.

-------------------------

Ci co mieli KOD na mape ABANDONED oraz nowego szotgana, muszą z menu XMB wejść w PlayStation Network, W zadzadzanie kontem wejsc przyciskiem X na padzie, następnie Transaction Management -> potem Download List -> tutaj należy odnaleźć nasze dodatki z SOCOM i pobrać je ponownie, zainstalują się same.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.