Odpowiedz

Polowanie

Mam pewien pomysł na nudę, zorganizowanie polowania w socom. Na czym miałoby to polegać? Zasady byłyby proste, z pośród chętnych wybieramy jednego gracza, który zostanie "zwierzyną", reszta graczy będąc w przeciwnej frakcji będzie miała na celu upolowanie tej zwierzyny w jak najkrótszym czasie. Wszystkie chwyty dozwolone, czyli to czy cel będzie chciał się schować czy też unikać kontaktu zmieniając pozycje oraz pojedynczo eliminować "myśliwych" zależy tylko od niego. Gra kończy się po upływie wcześniej ustalonego limitu czasowego lub w przypadku gdy cel zostanie wyeliminowany (ewentualnie myśliwi).Cel możemy zmieniać po każdej rundzie, wygra ten, który najdłużej utrzyma się przy życiu. Możemy to nieco rozciągnąć w czasie i na przykład wyłonić zwycięzcę po 3 kolejkach. Co wy sądzicie o takim sposobie na nudę? Czekam na wasze opinie i ewentualne propozycje terminu zabawy.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
m0rfi_91
Wiadomość 2 z 5 (125 Obejrzane)

Re: Polowanie

Spoko, ale będzie trzeba też robić team kill bo nie rozdzielisz reszty do jednej druzyny

I zwierzyna musi miec zawsze ten sam rodzaj skinna, bo w innym wypadku zamiast zwirzyny zabijesz myśliwego :smileyvery-happy:

Share

To by było głupie bo widać na mapie członków drużyny:smileytongue:
Możemy to zrobić tak, że jak już będziemy mieli komplet, to wszyscy pozza zwierzyną i jednym z łowców wyjdą z serwera, założą party i dołączą całością do łowcy, który został.
Share
Member
darekmistrz
Wiadomość 4 z 5 (117 Obejrzane)

Ja jestem za. Podoba mi sie to :smileyhappy:

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 5 z 5 (113 Obejrzane)

spiderszczebl wrote:
To by było głupie bo widać na mapie członków drużyny:smileytongue:
Możemy to zrobić tak, że jak już będziemy mieli komplet, to wszyscy pozza zwierzyną i jednym z łowców wyjdą z serwera, założą party i dołączą całością do łowcy, który został.

nie wiem czy to jest wykonalne, :smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.