z 18-06-2011 12:08 AM
SOCOM Pro Assault Pack jest dostępny za darmo dla członków SOCOM Pro (należy pobrać SOCOM Pro Access), zawiera trzy nowe mapy dla trybu multiplayer oraz dwie ulubione przez graczy bronie.
Mapy:
"Czerwona Linia" - Zajezdnia pojazdów jednoszynowych podkreśla tę małą miejską, mocno dotkniętą wojną lokację.
"Wystawka do wiatru" - Samolot rozbił się w małej wiosce, pozostawiając stertę płonących szczątków porozrzucanych dookoła.
"Spływ" - Mała rybacka wioska z ciasnymi przejściami dobrymi do intensywnej walki na krótki dystans.
Bronie:
M16 - Ta bardzo celna broń jednostek specjalnych świetnie sprawdza się w dystansie, wyposażona w tłumik (modyfikacja na 2 poziomie) sprawdzi się również do do cichej eliminacji przeciwnika.
AK-47 - Ta broń używana przez rebeliantów/powstańców jest trudna do opanowania, ale zadaje spore obrażenia. Jest również w stanie poradzić sobie z większą ilością amunicji (modyfikacja 5 poziom) co jest zabójczą opcją dla agresywnych graczy.
Pro Assault Pack jest darmowy dla Pro Members. Pro Access jest dołączany do nowych kopii SOCOM Polskie Siły Specjalne oraz dostępny za darmo na PlayStation Store.
z 16-06-2011 06:44 AM
Witam!
Możecie mi powiedzieć jak pobrać ten dodatek?? Bo wszedłem w PSS i zaznaczyłem do ściągnięcia ten dodatek, po czym nic się nie stało. Ikonka tego dodatku dostała oznaczenie czerwonej ikonki PSN, takiej torebki.
Nie zauważyłem żadnej różnicy, no oprócz tego że mogę zagrać w kilka gier z trybu specjalnego. Choć i tak lobby zawsze mi pokazywała 1 osobę w kolejce.
Gdzie są te nowe mapy i bronie? Bo albo nie zauważyłem, albo nie wiem jak to odblokować.
z 16-06-2011 11:23 AM
z 16-06-2011 12:16 PM
z 16-06-2011 04:38 PM
z 16-06-2011 05:21 PM
w 16-06-2011 06:13 PM - last edited on 16-06-2011 06:23 PM
belizear napisał/a:Suchyman, a masz pobrany Pro Access, bo bez tego nie pobierzesz dodatku.
Grał ktoś na tych nowych mapach, bo o ile broń jest dostępna od razu to przy potyczkach zawsze pojawiały się do wyboru te same stare mapy ( a trochę grałem)
o to mi chyba właśnie chodziło
potem wrzuce zdjęcie mam na fonie
zdjęcie poniżej
http://wrzutka.x-spider.pl/?v=dsc00706.jpg
z 17-06-2011 12:27 PM
No juz wszystko w porzadku. W moim przypadku wystarczylo wejsc normalnie przez PSS w menu, a nie w grze.
Wczesniej mialem ten access pobrany.
Zaraz zaczynam grac![]()
z 17-06-2011 12:46 PM
z 20-06-2011 07:38 AM
Z tego co mi wiadomo to w EU jest darmowe. Nie było kodów w pudełkach i dali za darmo. W innych regionach chyba mają kody jednorazowe i po ściągnięciu tego dodatku, odsprzedaniu gry, ta następna osoba musi wykupić dodatek.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]