z 23-09-2011 10:40 AM
Community Manager, Zipper Interactive
Witaj!
Ci z Was, którzy pobrali 1,05 poprawki prawdopodobnie będą zabierani w większości (ale nie do końca wszystkie) z treści, które będzie w drodze do SOCOM 4 w formie DLC. Tak, Rozbiórka i cztery nowe mapy konkurencji (w tym powrót klasyki Bitter Jungle Ruins) będzie torują sobie drogę do gry w najbliższej przyszłości. Istnieją także nowe skórki odtwarzacza oraz kilka nowych kooperacji z zawartością.
Inne szczegóły na temat DLC, w tym daty, ceny, zdjęcia lub wideo, itp. będą musiały poczekać, aż się w pełni oficjalne ogłoszenie. To komunikat, który będzie ściśle nastąpić jego wydania, jest jeszcze kilka tygodni. Zawartość jest w ostatniej fazie testów już teraz, a jednocześnie wciąż czekamy na datę wydania na naszym celu, jak dobrze, mogę powiedzieć, że powinieneś być widząc go gdzieś w październiku.
To są wszystkie szczegóły, które mogę dać na jakiś czas, ale teraz już wiesz, większość tego, co jest tuż za rogiem.
z 24-09-2011 01:10 PM
Google translator czy co? heheh
ciekawi mnie jaka bedzie cena tego, choc i tak kupie.
z 25-09-2011 10:50 AM
z 23-10-2011 10:11 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]