Odpowiedz
Member
m0rfi_91
Wiadomość 1 z 4 (161 Obejrzane)

SOCOM 4 DLC

Community Manager, Zipper Interactive

21 września 2011 02:03 PM SOCOM 4 DLC Aktualizacja

Witaj!

Ci z Was, którzy pobrali 1,05 poprawki prawdopodobnie będą zabierani w większości (ale nie do końca wszystkie) z treści, które będzie w drodze do SOCOM 4 w formie DLC. Tak, Rozbiórka i cztery nowe mapy konkurencji (w tym powrót klasyki Bitter Jungle Ruins) będzie torują sobie drogę do gry w najbliższej przyszłości. Istnieją także nowe skórki odtwarzacza oraz kilka nowych kooperacji z zawartością.

Inne szczegóły na temat DLC, w tym daty, ceny, zdjęcia lub wideo, itp. będą musiały poczekać, aż się w pełni oficjalne ogłoszenie. To komunikat, który będzie ściśle nastąpić jego wydania, jest jeszcze kilka tygodni. Zawartość jest w ostatniej fazie testów już teraz, a jednocześnie wciąż czekamy na datę wydania na naszym celu, jak dobrze, mogę powiedzieć, że powinieneś być widząc go gdzieś w październiku.

To są wszystkie szczegóły, które mogę dać na jakiś czas, ale teraz już wiesz, większość tego, co jest tuż za rogiem.

-------------------- 
Chris Roper 
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
suchyman
Wiadomość 2 z 4 (148 Obejrzane)

Re: SOCOM 4 DLC

Google translator czy co? heheh

ciekawi mnie jaka bedzie cena tego, choc i tak kupie.

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 3 z 4 (140 Obejrzane)

AAA skopiowało mi się z przeglądarki Google która sama tłumaczy :smileytongue: Nawet nie widziałem

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 4 z 4 (113 Obejrzane)

zakupiłem , a jutro przetestuję nowę mapy :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.