Odpowiedz

Re: SOCOM 4 kolejna nieudana produkcja?

Besi, na najwyższym poziomie przeszedłem kampanię jak i grałem w co-opa. Zastanawia mnie jedna rzecz o której napisałeś. Dawno nie grałem w Socoma i może były jakieś patche, które coś zmieniły. Bynajmniej jak ja grywałem to niestety przeciwnicy szli w naszą stronę a nawet potrafili wejść do budynku i po nim się poruszać (najbardziej wkurzała mnie misja gdzie nadchodzili z dwóch stron na tamie jeżeli się nie mylę). Na najwyższym poziomie ból był jeszcze taki, że ubijali nas bez najmniejszego problemu. Nawet kiedyś ze Spiderkiem i jeszcze kimś leciałem w co-opie i jedną misję chyba 3 razy podchodziliśmy. Chyba nie mówimy o tej samej pozycji w tym momencie

Co do multi, to kamperzy są w każdej strzelance. Nie ważne czy to KZ3, BF2, COD, MAG czy Socom. Takie lolki żyły, żyją i dalej będą żyć i wkurzać innych.

Tak naprawdę tak jak wspomniałem w jednym temacie jak i poprzednicy tu - gra ogólnie jest fajna, ale totalnie zaniedbana. MAG miał ciągłe wsparcie i od groma łat a Socom niestety nie. Został wydany dla kasy i totalnie olany. Jak by miał takie wsparcie jak MAG byłby jedną z fajniejszych strzelanek, ale...........

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Besi to nie CoD, po to są przeszkody żeby ich używać, by nie dać się ubić. Nie myl krycia za zasłoną z kamperstwem:smileyhappy: No chyba, że trafiłeś na kogoś kto całą grę przesiedział w jednym miejscu:smileytongue:
Share

[ Edytowany ]

Dzisiaj jeszcze raz spróbuję zagrać w tego "multiplayera". Może zmienię swoje zdanie o tej grze. :smileywink:

@spiderus
jeśli wychodzisz z respa i dostajesz od razu w łeb to na pewno nie można nazwać tego strzał zza zasłony, szczególnie jeśli takiego luja nie idzie zlokalizować i nie idzie go zabić. :smileyvery-happy:

edit: dawno nie grałem w dobrą strzelankę z multim :/ Chyba ostatni raz jaka mi się spodobała to MAG. No, nic. Trzeba chyba będzie czekać na BF3. Może on to zmieni.

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 14 z 16 (77 Obejrzane)

Besi, proponuję Ci wejść w tryb CLASSIC Bomb lub CLASSIC Uplink

Wtedy jeżeli się urodzisz, to Twój przeciwnik jest naprzeciw Ciebie na samym końcu mapy :smileyhappy:

Ty grałeś w Standart Supression, dlatego jak się rodziłeś, to Cię od razu zabijali (LINIA FRONTU RESPAWN)

Share
Member
piosims
Wiadomość 15 z 16 (85 Obejrzane)

Re: [SOCOM: Polskie Siły Specjalne] Kody do Beta Testów!

mam socom i jestem zadowolony przeszłem całą gre ale nie moge jej przejść na poziomie elitarnym jest na to jakiś kod:Help:

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 16 z 16 (48 Obejrzane)

Re: [SOCOM: Polskie Siły Specjalne] Kody do Beta Testów!

utknąłeś w jakiej rundzie? to ci pomoge przejść na elitranym

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.