Odpowiedz
Member
ASSASIN_PL
Wiadomość 21 z 27 (159 Obejrzane)

Re: SOCOM PL żyje

Jezeli ktos chce pograc w "Sily Specjalne":smileyhappy: to zapraszam rowniez .Chociaz wiekszosc z >P< klanu gra w Confronation . Ale moze po tym patchu cos sie zmieni...     zobaczymy

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
lasuch-poland
Wiadomość 22 z 27 (138 Obejrzane)

ASSASIN wiesz jak jest, to dwie całkowicie inne gry. Troche 4 im niewyszła. W Confrontation wku...... tylko ilość oszustów i lagerów. ale i tak SC jest the best:smileywink:

Share
Member
pies-kot1
Wiadomość 23 z 27 (132 Obejrzane)

mam pytanie mam ta sluchawke co daja do gry i chcialbym pogac z polakami i pogadac ale nie wiem jak znalesc polakow

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 24 z 27 (126 Obejrzane)

zapraszam Cię do nas, zaraz dodam Cię do znajomych i wszystko Ci wyjaśnie,

mamy zrzeszoną grupę w liczbie ponad 30, także jest good :smileyhappy:

Share
Member
Jeesterluku
Wiadomość 25 z 27 (90 Obejrzane)

Do tych ,co grają w Socom: Confrontation...Żyje jeszcze ten nasz stary SOCOM :smileyvery-happy: ? ,bo coś mały ruch się na nim odbywa...Większość przerzuciła się na "Battlefield 3" itp. Z tego troche też ja...ale postanawiam wrócić :smileywink:. Oczywiście towarzystwo i zabawa mile widziana ,ale ogólnie od dawna szukam kogoś do trofeów...Znajdzie się ktoś może taki ?...

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 26 z 27 (52 Obejrzane)

Mam nagranych kilka zagranicznych klanów na mecze klanowe. Tym którzy są aktywni pisałem na ps3 wiadomości prywatne. Jak coś zagramy to dam znać z kim graliśmy, w jakim składzie oraz z jakim wynikiem :smileyhappy:

Wszystkich chętnych polaków zapraszam do wspólnej gry - klanówki gramy po prostu dla przyjemności i satysfakcji, każdy może zagrać, wystarczy że napiszecie do mnie.

Pozdro

Share
Member
Jeesterluku
Wiadomość 27 z 27 (35 Obejrzane)

M0rfi - Jakby szykowała się jakaś klanówka, to daj znać :smileywink:. Chętnie zagrałbym z wami :smileyhappy:.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.