z 14-07-2011 05:15 PM
Jezeli ktos chce pograc w "Sily Specjalne"
to zapraszam rowniez .Chociaz wiekszosc z >P< klanu gra w Confronation . Ale moze po tym patchu cos sie zmieni... zobaczymy
z 26-07-2011 07:28 AM
ASSASIN wiesz jak jest, to dwie całkowicie inne gry. Troche 4 im niewyszła. W Confrontation wku...... tylko ilość oszustów i lagerów. ale i tak SC jest the best![]()
z 26-07-2011 12:42 PM
mam pytanie mam ta sluchawke co daja do gry i chcialbym pogac z polakami i pogadac ale nie wiem jak znalesc polakow
z 26-07-2011 05:27 PM
z 31-01-2012 10:49 PM
Do tych ,co grają w Socom: Confrontation...Żyje jeszcze ten nasz stary SOCOM
? ,bo coś mały ruch się na nim odbywa...Większość przerzuciła się na "Battlefield 3" itp. Z tego troche też ja...ale postanawiam wrócić
. Oczywiście towarzystwo i zabawa mile widziana ,ale ogólnie od dawna szukam kogoś do trofeów...Znajdzie się ktoś może taki ?...
z 10-03-2012 09:19 PM
Mam nagranych kilka zagranicznych klanów na mecze klanowe. Tym którzy są aktywni pisałem na ps3 wiadomości prywatne. Jak coś zagramy to dam znać z kim graliśmy, w jakim składzie oraz z jakim wynikiem ![]()
Wszystkich chętnych polaków zapraszam do wspólnej gry - klanówki gramy po prostu dla przyjemności i satysfakcji, każdy może zagrać, wystarczy że napiszecie do mnie.
Pozdro
z 05-04-2012 06:25 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]