w 18-05-2011 06:45 AM - last edited on 18-05-2011 06:48 AM
Od swojego granatu ani razu nie zginąłem. No chyba że nie trafiłem tam gdzie chciałem i spadł mi pod nogi ![]()
Spiderek może zginął od granatu gazowego, a nie dymnego?
Mi tam granaty nie przeszkadzają.
Co do samej rozgrywki -
1. Powinni zrobić lobby do gry grupowej(jak w MAGu), bo z tego co się orientuję, można pograć w grupie, ale tylko gdy wszyscy są w tym samym klanie i w minimum 4 osoby.
2. W klanie, fajnie by było gdyby można było awansować jego członków. Jestem teraz założycielem, ale chciałbym żeby wszyscy mieli możliwość zapraszania itp. do klanu.
3. Więcej mapek..
i tyle.."nic mi dzisiaj nie potrzeba.." tirum tirum..![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]