Odpowiedz

Socom 4 - uleczanie kompanów

Niech mi ktoś coś tyłumaczy, bo albo cały czas w grze nie można wyszstkiego robić, albo ja jestem jakiś ułomny. Grając w grę Socom możliwość uleczania kompanów miałem tylko podczas singla oraz trybu kooperatywnego. Podczas standardowych naparzanek w multi opcja uleczania jest zawsze wyłączona. Nawet jak tworzymy grę z własnymi ustawieniami, nie jest możliwe włączenia tego. Czemu tak jest ? Skoro w opisie danej rozgrywki jest informacja, że nie można uleczać to opcja włączenia tego powinna być możliwa. Poza tym w spisie medali mamy coś takiego czyli Medal Lekarski. Może mi to ktoś wytłumaczyć ? Może łopatologicznie, to wtedy zrozumiem :smileywink:

Dodatkowo pozostając przy temacie Socom ale pomijając już kwestię uleczenia, zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Należę do klanu, ale nie rozegrałem z chłopakami żadnego meczu, a bynajmniej nie pamiętam tego :smileywink: Czemu w statystykach moich pokazuje, że rozegrałem aż 254 mecze klanowe ? :smileywink:

Mam nadzieję, że Zipper zacznie rozwijać tą grę jak MAG`a bo.......... :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
suchyman
Wiadomość 2 z 2 (161 Obejrzane)

Re: Socom 4 - uleczanie kompanów

No niestety.
Wygląda na to że wszyscy mamy to samo. Jak się chłopaki z Zippera nie wezmą do robotki jak przy MAGu to będzie ciężko z tą grą.
Leczenie kompanów nie istnieje nigdzie oprócz w trybie kooperacji. Myślę że muszą nałożyć łatkę.
Już niejednokrotnie pisałem że brakuje lobby znajomych, by móc wspólnie grać nawet w normalne mecze.. klanówki owszem istnieją, ale gdy we 4 (min! Sic!) nie mogliśmy podjąć żadnej potyczki. Podobnie ma się statystyka klanowa.
No nic, poczekam jeszcze miesiąc i jeśli się coś ruszy to będę w to nadal grał. Jeśli nie to chyba niestety..powracam do MAGa.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.