z 27-05-2011 08:45 AM
Niech mi ktoś coś tyłumaczy, bo albo cały czas w grze nie można wyszstkiego robić, albo ja jestem jakiś ułomny. Grając w grę Socom możliwość uleczania kompanów miałem tylko podczas singla oraz trybu kooperatywnego. Podczas standardowych naparzanek w multi opcja uleczania jest zawsze wyłączona. Nawet jak tworzymy grę z własnymi ustawieniami, nie jest możliwe włączenia tego. Czemu tak jest ? Skoro w opisie danej rozgrywki jest informacja, że nie można uleczać to opcja włączenia tego powinna być możliwa. Poza tym w spisie medali mamy coś takiego
czyli Medal Lekarski. Może mi to ktoś wytłumaczyć ? Może łopatologicznie, to wtedy zrozumiem ![]()
Dodatkowo pozostając przy temacie Socom ale pomijając już kwestię uleczenia, zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Należę do klanu, ale nie rozegrałem z chłopakami żadnego meczu, a bynajmniej nie pamiętam tego
Czemu w statystykach moich pokazuje, że rozegrałem aż 254 mecze klanowe ? ![]()
Mam nadzieję, że Zipper zacznie rozwijać tą grę jak MAG`a bo.......... ![]()
z 31-05-2011 07:35 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]