Odpowiedz

[TURNIEJ] SOCOM Polskie Siły Specjalne

[ Edytowany ]

Jest opcja zorganizowania na forum europejskiego turnieju. Zasady, terminy i nic poza samą chęcia organizacji na chwilę obecną nie są znane (z wiadomych przyczyn), jednak chciałem się nieco zorientować w tym temacie. Dlatego mam kilka pytań do was.

Kto już zaopatrzył się w SOCOM PSS? Kto z Was byłby chętny wziąć udział w takim turnieju?

Nie pytam o doświadczenie, bo po tak krótkim czasie od wydania gry z tym może być ciężko, zwłaszcza, że nie ma możliwości potrenować z żywym przeciwnikiem, dlatego doświadczenie na bok, chodzi głównie o chęci.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
suchyman
Wiadomość 2 z 8 (362 Obejrzane)

Re: SOCOM PSS Turniej [?]

Jak najbardziej się piszę na to!

Najbardziej bym chciał pograć klanowo. Choć wiem że będzie problem z ludźmi do niego.

BTW. Co to Socom PSS? Chodzi o ten klucz do pobrania gdy tylko wstanie PSN?

Share

SOCOM PSS skrót od Polskie Siły Specjalne, bo nie chciało mi się pisać całości:smileytongue:
Share

Oczywiście też chętnie sobie pogram :smileywink: Od czas gdy mam tą pozycję pograłem w nią po sieci z 1h ? :smileywink: tyle się nacieszyłem, więc trzeba to nadrobić :smileywink:

Share
Member
wonskixxl
Wiadomość 5 z 8 (268 Obejrzane)

Z przyjemnością się dołączę do jakiegoś składu. Pozdrawiam ID: wonskixxl
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 6 z 8 (252 Obejrzane)

[TURNIEJ] SOCOM Polskie Siły Specjalne

To jak szanowne towarzystwo, werbujecie kolegów i zgłaszamy drużynę do europejskiego turnieju?

Czas do rekrutowania i zgłoszenia naszego udziału mija w piątek!

:Sniper:

Share

Re: [TURNIEJ] SOCOM Polskie Siły Specjalne

No to chyba nie damy rady :smileywink: a po 3 ganiać się na tych mapach to szaleństwo :smileywink: a szczególnie jak natrafimy na wioskę / miasto czy ruiny :smileywink:

Share
Member
suchyman
Wiadomość 8 z 8 (225 Obejrzane)

Re: [TURNIEJ] SOCOM Polskie Siły Specjalne

No właśnie. Trochę za mało czasu po włączeniu PSN żeby nazbierać ludzi. Jak narazie mamy 5 w klanie. Dzisiaj rabsonek wyślę Ci zaproszenie do klanu koło 17.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.