w
12-05-2011
04:03 PM
- last edited on
13-05-2011
03:38 PM
przez
Cassiopaea

Jest opcja zorganizowania na forum europejskiego turnieju. Zasady, terminy i nic poza samą chęcia organizacji na chwilę obecną nie są znane (z wiadomych przyczyn), jednak chciałem się nieco zorientować w tym temacie. Dlatego mam kilka pytań do was.
Kto już zaopatrzył się w SOCOM PSS? Kto z Was byłby chętny wziąć udział w takim turnieju?
Nie pytam o doświadczenie, bo po tak krótkim czasie od wydania gry z tym może być ciężko, zwłaszcza, że nie ma możliwości potrenować z żywym przeciwnikiem, dlatego doświadczenie na bok, chodzi głównie o chęci.
z 13-05-2011 11:44 AM
Jak najbardziej się piszę na to!
Najbardziej bym chciał pograć klanowo. Choć wiem że będzie problem z ludźmi do niego.
BTW. Co to Socom PSS? Chodzi o ten klucz do pobrania gdy tylko wstanie PSN?
z 13-05-2011 12:13 PM
z 16-05-2011 05:33 AM
z 16-05-2011 11:38 AM
z 17-05-2011 11:00 AM
To jak szanowne towarzystwo, werbujecie kolegów i zgłaszamy drużynę do europejskiego turnieju?
Czas do rekrutowania i zgłoszenia naszego udziału mija w piątek!
![]()
z 17-05-2011 01:51 PM
z 18-05-2011 07:46 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]