Odpowiedz
Member
MAGIR79
Wiadomość 1 z 3 (159 Obejrzane)

Ta gra to jakaś porażka żądam zwrotu kasy!!!!

Nie dość że wcześniej jak grałem po zapisaniu stanu gry gdy do niej wróciłem po kilku dniach to zostałem bez broni nawet noża nie miałem *****?! A teraz już staram się od kilku dni zaktualizować i nic gra wisi albo na 97% przy pobieraniu 1/3 albo na 99% i koniec nic nie działa ! Już kasowałem poprzednie wersje aktualizacji i nic! Jak można taki szajs na rynek wypuścić!!!!!
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Ta gra to jakaś porażka żądam zwrotu kasy!!!!

WITAM

Może coś innego wykasowałeś, ten plik który musisz usunąć zajmuje ok 700 mb i dopiero pobierz aktualizacje

Share
Member
m0rfi_91
Wiadomość 3 z 3 (131 Obejrzane)

Re: Ta gra to jakaś porażka żądam zwrotu kasy!!!!

Chyba cię ziom bóg opuścił.

A gdybyś był mądry to problem z paczem byś sam naprawił lub znalazł tutaj na forum (opisałem go dokładnie) lub na forum usa

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.