z 09-05-2010 07:37 PM
Hejka!
Nauczony dobry zwyczajem, a także doświadczeniem z lat poprzednich, zastanawiam się jaką płytkę z polskimi piosenkami Sony przygotuje nam na ten rok...
Patrząc wstecz rok temu dostaliśmy Polskie Hity, 2 lata temu Wakacyją Imprezkę! a 3 - Eska Hity na czasie! Każdy tytuł miał wspólny mianownik - wyszedł z okazji zbliżających się wakacji...
Jakiś przeciek co do polskiej wersji SingStara na ten rok? Jakiś chociaż mały nieoficjalny tracklist?
Osobiście obstawiam, iż jeżeli miałby się pojawić na półkach to jako Beta z nowymi funkcjonalnościami...
z 10-05-2010 08:41 AM
Przyłączam się do postulatu kolegi
. Czy będzie jakaś nowa płytka bo aktualna mi się ośpiewała a z płyt wydanych na ps2 nie można udostepniać filmików.

z 11-05-2010 02:21 PM
z 11-05-2010 02:34 PM
z 11-05-2010 05:52 PM
Cassiopaea napisał/a:A myślicie, ze mogłoby nie być?
Cierpliwości, jeśli dowiem się konkretnych szczegółów, dam znać
Może i wcześniejsze wersje już Wam się "ośpiewały", jednak ja jeszcze żadnego z Waszych klipó nie widziałam, a innych owszem
To jak będzie?
Oj, wypraszam sobie...
Mój jest.
![]()
Może nie jest "szałowy", ale zawsze.
z 11-05-2010 05:59 PM
z 12-05-2010 08:55 AM
Moje video również jest dostępne na moim profilu w singstar. Tylko jedno bo jak napisałem wyżej problem jest z dodawaniem filmów z piosenek umieszczonych na płytach ps2. Mimo, że piosenki te również dostępne sa w singstore.
Już nie mogę się doczekać nowej płytki ![]()

06-07-2010 01:23 PM — edytowano 06-07-2010 01:28 PM
Lista kawałków z SingStar Polskie Hity 2 której premiera zapowiadana jest na wrzesień 2010 roku
Andrzej Piaseczny - Chodź, przytul, przebacz
Ania Wyszkoni - Z ciszą pośród czterech ścian
Blue Café - Czas Nie Będzie Czekał
Blue Café - Niewiele Mam
Candy Girl - Yeach
Doda - Katharsis
Doda - Nie daj się
Doda - Rany
Ewa Farna - Tam gdzie nie ma dróg
Gosia Andrzejewicz - Otwórz Oczy
Gosia Andrzejewicz - Słowa
Gosia Andrzejewicz - Zabierz mnie
Goya - Tylko Mnie Kochaj
Liber & Doniu - Skarby
Łukasz Zagrobelny - Jeszcze o nas
Łukasz Zagrobelny - Mówisz i Masz
Łukasz Zagrobelny - Życie na czekanie
Mrozu - Miliony Monet
Natalia Lesz - Coś za coś
Paulla - Od Dziś
Pectus - Jeden moment
Pectus - Życie Na Dystans
RH+ - Po prostu miłość
Sara May - 7 minut
Sasha - To nic kiedy płyną łzy
A tu okładeczka

z 07-07-2010 06:29 AM
Jak zwykle członkowie forum najlepiej poinformowani. Dzięki Rympal!
Swoją drogą STRASZNIE rozczarowywująca lista piosenek, a na dobicie premiera we wrześniu. Gratulacje...
Ostaję z nadzieją, że dojdzie jeszcze 5 piosenek w wersji PS3, które podniosą poziom tego wydania (na liście jest 25 kawałków - wygląda to na spis dla PS2).
z 07-07-2010 09:08 AM
Faktycznie lista jest słaba i to bardzo słaba. Z uwagi na wrześniową premierę poczekam sobie na Singstar Dance i mam nadzieję, że kawałki będą lepsze.
Bo tak trudno zapytać się urzytkowników co by chcieli na płycie. Patrząc z drógiej strony rynek polskiej muzyki w ostatnich latach jest strasznie ubogi. Więc nie mieli z czego wybierać. I kawałki dodane są jakby na siłę szczególnie, że niektórzy 'artyści' są wielokrotnie. Podsumowują kawałki mojej żonie się pewnie spodobają a mnie nie konieczko.