08-03-2012 01:39 PM — edytowano 08-03-2012 01:40 PM
Witam
Wszedłem tu głównie po to,aby poczytać co nieco o Starhawk'u,jak i dzisiejszej aktualiazji a tu zastałem totalne pustki...Jak za komuny,dosłownie.
Dla tych co nie wiedzą,to podaję do wiadomości,że dzisiaj pojawi się nowa aktualizacja Starhawk beta okraszona numerkiem 1.3,a wraz z nią sporo zmian.Wszystkich nie ogarniam,ale tak mniej więcej:
-nowa mapa "The Dust" ,która na myśl przywodzi mi starego dobrego Warhawk'a
Rozległe pustynne klimaty bez zbędnych świecidełek,jak na mapie "Space",które to tylko wzmagają oczopląs.
-nowe pojazdy,tak tak NOWE,bo aż 2.Są to motory "jetbike",jak i czołgi,których oryginalna nazwa mi umknęła
-kolejną zmianą odnośnie nowej mapy jest tryb 32graczy,jak i taki sam limit budowli-32
-prawdopodobnie 2 nowe typy broni dla hawk'ów.Jedna to stare dobrze znane TOW
-opcja zmiany wyświetlania kolorów,dla osób mających z tym problemy
Jak tylko pojawi się jakaś oficjalna notka,to postaram się wrzucić wszystko.

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2013 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]