Starhawk

Odpowiedz

Member

Member
MadMikePL
Zarejestrowane: ‎17-12-2008
Wiadomość 1 z 1 (234 wyświetleń)

Co jest?! Gdzie są fani WH!

[ Edytowane ]

Witam

Wszedłem tu głównie po to,aby poczytać co nieco o Starhawk'u,jak i dzisiejszej aktualiazji a tu zastałem totalne pustki...Jak za komuny,dosłownie.

Dla tych co nie wiedzą,to podaję do wiadomości,że dzisiaj pojawi się nowa aktualizacja Starhawk beta okraszona numerkiem 1.3,a wraz z nią sporo zmian.Wszystkich nie ogarniam,ale tak mniej więcej:

-nowa mapa "The Dust" ,która na myśl przywodzi mi starego dobrego Warhawk'a:smileyhappy: Rozległe pustynne klimaty bez zbędnych świecidełek,jak na mapie "Space",które to tylko wzmagają oczopląs.

-nowe pojazdy,tak tak NOWE,bo aż 2.Są to motory "jetbike",jak i czołgi,których oryginalna nazwa mi umknęła

-kolejną zmianą odnośnie nowej mapy jest tryb 32graczy,jak i taki sam limit budowli-32

-prawdopodobnie 2 nowe typy broni dla hawk'ów.Jedna to stare dobrze znane TOW

-opcja zmiany wyświetlania kolorów,dla osób mających z tym problemy

Jak tylko pojawi się jakaś oficjalna notka,to postaram się wrzucić wszystko.

Prosimy używać zwykłego tekstu
Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości