Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

 • 15

  Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

 • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

 • 92%

  92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
10 mei 2012
Door pandapandora

pandapandora

 • Beta Tester
 • Offline
99%
09 Rang
voortgang

StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

[ Bewerkt ]
54 reacties 1.303 Weergaven bewerkt 14-05-2012
10 mei 2012
Door pandapandora

StarhawkLOGO.jpg

 

 

Hoi allemaal,

 

Met plezier kondig ik het internationale StarHawk Tournament aan, let's get started en maak kans op mooie prijzen.

 

Teams

Laten we een sterk team bouwen! Elk team zal maximaal 15 deelnemers hebben (12 spelers en 3 reserves). De teams hoeven niet per se allemaal uit hetzelfde land te komen, dus als je iemand kent die met ons mee wilt doen maar niet uit NL of BE komt, geen probleem! Als je nog een clan kent, nodig ze uit. Iedereen mag met ons team meedoen!

 

Spread the word!

 

Voordat je lid wordt van het team, moeten deelnemers er voor zorgen dat ze beschikbaar zijn op de volgende data:

 

First Heats: 26 mei
Second Heats: 2 juni
Quarter Finals: 9 juni
Semi Finals: 16 juni
Final Round: 23 juni

 

Je kunt je inschrijven in dit topic tot en met 23 mei om middernacht.

Als we niet genoeg spelers hebben, geen zorgen! Aan het einde van de registratie zullen we kijken of we wat teams kunnen mixen/matchen.

De wedstrijden vinden plaats om 8 uur 's avonds (en alle data zijn op een zaterdag).

 

Er zullen speciale prijzen zijn voor de 1e, 2e en 3e plaats winnaars! En ook iets voor alle deelnemers.

Ik kan helaas nog niet zeggen wat de prijzen zijn, maar ik weet dat ze erg erg leuk zijn! :)

 

Lees hier de specifieke wedstrijd voorwaarden

Spoiler

Specifieke regels voor de Starhawk™ Showdown

 

 1. Alle inwoners van Australië, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland van 18 jaar of ouder kunnen aan de Starhawk™ Showdown-wedstrijd (de wedstrijd) meedoen (de deelnemers).

 

 1. Om aan deze wedstrijd mee te doen, moeten deelnemers:

(i)                  naar het forum in de eigen taal op http://community.eu.playstation.com/playstationeu (het forum) gaan;

(ii)                 op het Starhawk™-subforum klikken;

(iii)                zich bij hun Sony Entertainment Network-account (SEN-account) aanmelden of als ze nog geen account hebben hun PlayStation®3-systeem, PlayStation®Vita-systeem of PSP® (PlayStation®Portable)-systeem gebruiken om een SEN-account aan te maken en zich vervolgens via het forum aanmelden;

(iv)               op de Starhawk™ Showdown-thread klikken;

(v)                hun online-id op de lijst met deelnemers invoeren;

(vi)               zich bij een team met deelnemers aansluiten;

(vii)              het team neemt deel aan een Starhawk™-toernooi voor meerdere spelers;

(viii)             om als team in aanmerking te komen, mag het team maximaal 15 leden hebben (12 spelers en 3 reserves);

(ix)               voordat zij zich bij een team aansluiten, moeten deelnemers controleren of ze op de volgende dagen beschikbaar zijn:

-         eerste rondes: 26-05

-         tweede rondes (16 teams): 02-06

-         kwartfinales: 09-06

-         halve finales: 16-06

-         finale: 23-06;

(x)                alle informatie over hoe je je op de bovenstaande dagen kunt aanmelden om aan de wedstrijd mee te doen, wordt op het forum verstrekt;

(xi)               door aan deze wedstrijd mee te doen, geven deelnemers aan dat zij met deze algemene voorwaarden akkoord gaan.

 

 1. Om je bij PlayStation®Network te registreren, moet je met de servicevoorwaarden en de gebruikersovereenkomst van PSN en het privacybeleid van PSN akkoord gaan.

 

 1. De wedstrijd loopt van 20.00 uur Nederlandse tijd op 19-05-2012 tot 20.00 uur Nederlandse tijd op 16-06-2012.

 

 1. Deelnemers moeten zich aan de algemene regels houden, met name aan paragraaf 7 en 8. De inzendingen mogen bovendien geen (i) pornografische, seksueel expliciete of seksueel getinte beelden; (ii) grove, beledigende of haatdragende beelden of taal; (iii) kwetsende of lasterlijke inhoud; (iv) inhoud die de privacy of veiligheid van jezelf of anderen in gevaar brengt; (v) inhoud die anderen op grond van geslacht, seksuele geaardheid, invaliditeit, godsdienst, etniciteit of nationaliteit veroordeelt; (vi) gewelddadig of gevaarlijk gedrag en/of (vii) spam, reclame of andere commerciële activiteiten bevatten.

 

 1. Eén team eindigt op de eerste plaats, één team op de tweede plaats en één team op de derde plaats.

 

  1. De prijs voor het team dat op de eerste plaats eindigt, is (i) een potje Starhawk™ tegen LBI (de ontwikkelaar van de game) op 20 juni 2012, (ii) een eenjarig PlayStation®Plus-lidmaatschap per lid van het winnende team, (iii) een Starhawk™-T-shirt per lid van het winnende team en (iv) een downloadbaar Starhawk™ Rift Hunter-pakket per lid van het winnende team met een totale waarde van ongeveer €57,18.
  2. De prijs voor het team dat op de tweede plaats eindigt, is (i) een PlayStation®Plus-lidmaatschap van drie maanden per lid van het team, (ii) een Starhawk™-T-shirt per lid van het team en (iii) een downloadbaar Starhawk™ Rift Hunter-pakket per lid van het team met een totale waarde van ongeveer €22,13.
  3. De prijs voor het team dat op de derde plaats eindigt, is (i) een Starhawk™-T-shirt per lid van het team en (ii) een downloadbaar Starhawk™ Rift Hunter-pakket per lid van het team met een totale waarde van ongeveer €8.

 

 1. Alle deelnemers die aan minimaal één wedstrijd hebben deelgenomen, ontvangen het downloadbare Starhawk™ Rift Hunter-pakket ter waarde van ongeveer €2.

 

 1. Vouchers met code (voor het downloadbare Rift Hunter-pakket en het PlayStation®Plus-lidmaatschap) zijn onderhevig aan de gebruiksvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie. Vouchers met code zijn niet overdraagbaar en mogen niet worden doorverkocht. Er wordt geen alternatief in de vorm van contanten aangeboden. Voor vouchers met code geldt een vervaldatum die tegelijk met de code wordt verzonden.

 

 1. Het winnende team wordt binnen 2 dagen na de sluitingsdatum per e-mail van de uitslag op de hoogte gebracht en heeft 4 weken de tijd om de prijs op te eisen.

 

 1. De organisator onderneemt binnen het redelijke stappen om de prijs binnen 30 dagen nadat elke deelnemer de prijs heeft opgeëist te versturen, maar de organisator wijst elke aansprakelijkheid voor prijzen die na deze periode worden verzonden van de hand.

 

 1. De prijzen worden per e-mail en per aangetekende post (afhankelijk van wat van toepassing is) naar het aan de SEN-account van de winnaars gekoppelde adres verstuurd. In de e-mail staan aanwijzingen over het inlossen van de PSN-vouchers met code en de vervaldatum van de vouchers.

 

 1.  Als de prijs bij levering defect of beschadigd wordt bevonden, dient de organisator hier binnen 7 dagen na de bezorgdatum schriftelijk van op de hoogte te worden gesteld. Als dit niet gebeurt, wordt de prijs als geaccepteerd en bezorgd beschouwd. Dit heeft geen invloed op je eventuele wettelijke rechten.

 

 1. De organisator maakt de online-id voor PSN van de leden van het winnende team, de naam van hun team en hun land van inwoning op het forum bekend. Inzendingen blijven uitsluitend naar goeddunken van de organisator in de wedstrijdthread op het forum staan.

 

 1. Op deze wedstrijd zijn de algemene regels van toepassing. Klik hier om de algemene regels te bekijken.

 

 1. De organisator is Sony Computer Entertainment Europe Limited, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, United Kingdom.

 

 

Belangrijk:


- Alle matches voor elke ronde zullen dezelfde line-up hebben.

- Als een geheel team niet op komt dagen op de uitgekozen tijd, zullen ze gedisqualifieerd worden, en met andere woorden de wedstrijd verliezen.

- Als de tegenpartij niet evenveel deelnemers heeft (bijvoorbeeld één team heeft 9 deelnemers en het andere heeft er 12) spelen ze 9 v.s 12, maar een team moet minstens 8 spelers hebben om deel te mogen nemen. als er minder spelers op komen dagen voor de match, zal dat team die match verliezen.

 

We zullen 3 maps van verschillende game types gebruiken, per week.

De matches zullen een combinatie zijn van Zones, Team Deatch Match en Capture the Flag.

 

Schrijf je in in dit topic!

 

1. MartyatMax

2. pandapandora

3. ........

4. ........

etc.

 
 

0 Kudos
reactie
LABELS:
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing
Zojuist pas mn eerste volledige game kunnen afronden. 2 games gejoint meteen verloren. Daarna wat andere servers gezocht uiteindelijk een zone server gevonden waar ik redelijk wat heb kunnen bouwen. Zelfs 1 keer op een vijand gedropt :p
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
02
/16

vetzigmannetje

 • Offline
72%
02 Rang
voortgang
vetzigmannetje
geaccepteerde oplossing

Jammer ik heb pas starhwak vandaag gehaald en wis pas vandaag over de tournament. Jammer genoeg ik heb ik ook mijn examen fuif op 23 juni.

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
04
/16

Smoutefretter_BE

 • Beta Tester
 • Offline
89%
04 Rang
voortgang
Smoutefretter_BE
geaccepteerde oplossing

Eindelijk ingelogd geraakt

 I'll join the international team!

 

voeg me anders even toe cyberdie/aegonion mijn psn id zie je onder dit berichtje.

 

het uur is geen probleem!

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

[ Bewerkt ]
Currently playing: Red Faction / Horizon Zero Dawn / Titanfall 2 / No Man's Sky

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing
Het is gebeurd. Friend invite onderweg :) Hoop dat ik nog plek heb trouwens :p
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
04
/16

Smoutefretter_BE

 • Beta Tester
 • Offline
89%
04 Rang
voortgang
Smoutefretter_BE
geaccepteerde oplossing

oki thx

morgen zal ik aanvaarden want dan kan ik pas online komen

grtz

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Currently playing: Red Faction / Horizon Zero Dawn / Titanfall 2 / No Man's Sky

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
09
/16

pandapandora

 • Beta Tester
 • Offline
99%
09 Rang
voortgang
pandapandora
geaccepteerde oplossing

vetzigmannetje wrote:

Jammer ik heb pas starhwak vandaag gehaald en wis pas vandaag over de tournament. Jammer genoeg ik heb ik ook mijn examen fuif op 23 juni.


 

Jammer! Volgende keer beter! En examen fuif is ook erg leuk! :D

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!
Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
02
/16

vetzigmannetje

 • Offline
72%
02 Rang
voortgang
vetzigmannetje
geaccepteerde oplossing

Ik hoop dat die tournement beter balanced is dan de gewone loby's. Ik zit altijd in een team die niet eens hun eigen base kan verdedigen.

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
02
/16

vetzigmannetje

 • Offline
72%
02 Rang
voortgang
vetzigmannetje
geaccepteerde oplossing

Zijn  de wedstrijden te volgen via een stream ?

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing
Ik ben benieuwd wie het team gaan halen... mm spannend :):)
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
09
/16

pandapandora

 • Beta Tester
 • Offline
99%
09 Rang
voortgang
pandapandora
geaccepteerde oplossing
De wedstrijden zijn helaas niet de volgen via stream.

Hoe ging de wedstrijd, jongens? Ik hoorde dat niet iedereen er was. Misschien wordt de wedstrijd verplaatst naar a.s. zaterdag 2 juni? Hier is een speciale thread (op het Duitse forum) voor de internationale teams om elkaar te leren kennen:
http://community.eu.playstation.com/t5/Starhawk/Starhawk-Showdown-The-International-Team/td-p/161603...
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!
Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing
Volgens mij zijn dit de mensen van het Showdown team :p
The participants that initially showed interest in the tournament and who will make up the International Team are:

1. BroDon83 (DE)
2. Makes87 (DE)
3. Naivel1990 (DE)
4. Suchla (DE)
5. Smoutefretter_BE (NL)
6. CyberDie21 (NL)
7. Aegonian (NL/ EN)
8. Komodo_PL (PL)
9. MusterBuster (EN)
10. Kingfox (EN)
11. cringles88 (EN)
12. Wingkong85 (EN)
13. ridster3 (EN)
14. Stezza (EN)
15. Irvin_Zisman (RU)
16. riderr3 (RU)
17. Zimon (SC)
18. ZI-OR (SC)
19. SkynetRules (SC)
20. The_Dvs-Bstd (SC)

Want er waren er 10 mensen en was er gezegd dat de 10 mensen in het showdown team kwamen. Heb niet alles gevolgd op de chat. En die zijn op het forum dik gezet. Dus ik en Smoutefretter_BE Aegonian gaan de eer verdedigen :):)
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
04
/16

Smoutefretter_BE

 • Beta Tester
 • Offline
89%
04 Rang
voortgang
Smoutefretter_BE
geaccepteerde oplossing

CyberDie21 schreef:
Volgens mij zijn dit de mensen van het Showdown team :p
The participants that initially showed interest in the tournament and who will make up the International Team are:

1. BroDon83 (DE)
2. Makes87 (DE)
3. Naivel1990 (DE)
4. Suchla (DE)
5. Smoutefretter_BE (NL)
6. CyberDie21 (NL)
7. Aegonian (NL/ EN)
8. Komodo_PL (PL)
9. MusterBuster (EN)
10. Kingfox (EN)
11. cringles88 (EN)
12. Wingkong85 (EN)
13. ridster3 (EN)
14. Stezza (EN)
15. Irvin_Zisman (RU)
16. riderr3 (RU)
17. Zimon (SC)
18. ZI-OR (SC)
19. SkynetRules (SC)
20. The_Dvs-Bstd (SC)

Want er waren er 10 mensen en was er gezegd dat de 10 mensen in het showdown team kwamen. Heb niet alles gevolgd op de chat. En die zijn op het forum dik gezet. Dus ik en Smoutefretter_BE Aegonian gaan de eer verdedigen :):)

 

Idd volgens ik verstaan heb zijn we dus met zeker 10 (degenen die kwamen opdagen afgelopen zaterdag) in het internationale team.

Mutschegiebchen ging ook nog kijken voor het uur te bepalen komend weekend, maar dat volgen we wel op het duitse forum.

Hopelijk halen ze komende zaterdag wel die magneet die de kogels aantrok van mij :p

Maar het was wel fun en daar gaat het om!

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Currently playing: Red Faction / Horizon Zero Dawn / Titanfall 2 / No Man's Sky

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
09
/16

pandapandora

 • Beta Tester
 • Offline
99%
09 Rang
voortgang
pandapandora
geaccepteerde oplossing
Klopt wat je zei, CyberDie! Mijn excuses. :)

Gefeliciteerd beide en verdedig die eer goed! ;) En inderdaad Smoutefretter_BE, het gaat om de fun! :)
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!
Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing
Morgen is de eerste wedstrijd.. benieuwd wat het gaat worden. We hebben die hard Starhawk fannaten in het team + lvl 40, hoop dat we wel een kleine kans maken :p
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
05
/16

Mutschegiebchen

 • Beta Tester
 • Offline
96%
05 Rang
voortgang
Mutschegiebchen
geaccepteerde oplossing

Hey guys, it's the German again. :D

 

You can find more information regarding tomorrow's matches in the German forum, for example. I think you'll get the message (maps, times etc.).

Let's have a great time! :Sniper:

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

[ Bewerkt ]

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing
Hi Mutsche :) i am also active @ the German Forum :) lets play :)
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing
Helaas... bugs in de game waar je gek van wordt.. communicatie onderling werkte 1 minuut daarna uitgevallen. Zones hebben we dik gewonnen, TDM konden we niet eens uit de basis komen werden overvallen door de Hawks. En de CTF.. we miste zoveel mensen dat we gewoon verloren... helaas helaas helaas...
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
04
/16

Smoutefretter_BE

 • Beta Tester
 • Offline
89%
04 Rang
voortgang
Smoutefretter_BE
geaccepteerde oplossing

inderdaad die laatste 4de ronde (ctf) was zo van is dit nu voorbij? moeten we dit spelen? ondertussen hadden ze al 2 vlaggen gestolen en waren we idd zwaar onderbemand :p

 

Maar de eerste CTF was echt supersamenwerking! helaas konden onze topspelers de vlag niet stelen.

2de rond TDM waren we redelijk kansloos, daar hebben we dus nieuwe tactiek nodig :p

3de ronde zones waren we subliem, zonder hun luchtsteun waren ze absoluut veel minder sterk!

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

[ Bewerkt ]
Currently playing: Red Faction / Horizon Zero Dawn / Titanfall 2 / No Man's Sky

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
02
/16

Aegonian

 • Offline
53%
02 Rang
voortgang
Aegonian
geaccepteerde oplossing

Gelukkig waren wij de eersten die tanks kregen in die derde ronde! Ze vochten wel goed terug, en het kon soms lastig zijn onze zones te behouden, maar een bijna dubbel zo hoge score was wel mooi om te zien na de nederlaad in de TDM match!

 

Ik probeerde de vlag met een tank te verdedigen in die laatste match, erbovenop parkeren werkt geweldig, en heb zo aardig wat mensen kunnen stoppen. Jammer genoeg waren er zo veel Hawks dat die tank binnen no-time kapot was, en de tijd die nodig is om te respawnen en een nieuwe tank te halen is genoeg om de vlag mee te nemen.

De voice chat bug en onderbemanning waren onze dood... en daarbij, ik vind de Sever maps zowieso niet fijn voor CTF...

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
MVP
09
/16

CyberDie21

 • MVP
 • Offline
86%
09 Rang
voortgang
CyberDie21
geaccepteerde oplossing
Zo te lezen spelen we zaterdag weer. Nu tegen het Old Skool team, die hun eerste match ook gewonnen hebben. We spelen om 8 uur. Wie doen er mee? Ik wel :)
0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
04
/16

Smoutefretter_BE

 • Beta Tester
 • Offline
89%
04 Rang
voortgang
Smoutefretter_BE
geaccepteerde oplossing

CyberDie21 schreef:
Zo te lezen spelen we zaterdag weer. Nu tegen het Old Skool team, die hun eerste match ook gewonnen hebben. We spelen om 8 uur. Wie doen er mee? Ik wel :)

 

heb het ook gelezen idd.

Maar ik zal waarschijnlijk niet kunnen deelnemen zaterdag om 8u => familiefeest

Ik ga het wel nog even navragen en zal ergens deze week wel definitief antwoorden in de internationale thread ;)

0 Kudos

Re: StarHawk Tournament Mei 2012 - schrijf je in!

Currently playing: Red Faction / Horizon Zero Dawn / Titanfall 2 / No Man's Sky
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer