Techniczna Pomoc

Odpowiedz

Level 1

Level 1
MEVEK_MARSHALL
Zarejestrowane: ‎11-01-2010
Wiadomość 1 z 3 (581 wyświetleń)

Blue-ray: KEM-410CCA

Cześć.

wybaczcie za nowy temat, ale nikt nie chciał odpowiedzieć na moje pytanie, gdy pisałem w innym odpowiednim temu temacie.
Otóż mi również przestał działać laser przed tygodniem, w związku z tym nie czekając na nic bez namyslow zamówiłem inny: 410 ACA

jakimi czynnikami/elementami różnią sie owe lasery poniżej:
- KEM-410CCA,
- KEM- 410ACA
posiadam CCA, ale żadnego nie znalazłem na eBay'u, wiec zamówiłem taki jaki był.
myślicie , ze będzie działał ?

cos czuje, ze będę tego żałował?

Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Blue-ray: KEM-410CCA

Ja tylko tak odnosnie braku odpowiedzi. Moze to dlatego, ze nie wszyscy zagladaja na forum codziennie? A moze dlatego, ze tak jak np. ja nie maja o tym zielonego pojecia? :smileywink: Jedyna opcja jaka mi przychodzi na myśl to przetrzepanie netu w poszukiwaniu parametrów technicznych. Zrobilem tak, ale udalo mi sie wynalezc opisy w jezyku angielskim, a z nim radze sobie nienajlepiej wiec nie wiem co moze sie przydac, a co nie.

Level 1

Level 1
MEVEK_MARSHALL
Zarejestrowane: ‎11-01-2010
Wiadomość 3 z 3 (562 wyświetleń)

Re: Blue-ray: KEM-410CCA

wiec laser wymienilem i wszystko gra.

wydaje mi sie ze sa to identyczne lasery, chodz na miom nie moge znalezc oznaczenia.

jedyne jakie widnieje to oznaczenie podstawy:

postawa: KEM-410 CCA. laser:   ???

a zakupiona to:

podstawa: KEM-410 CCA, laser KEM-410 ACA.

wszystko śmiga ja "Zloto" :smileyhappy:

p.s 

nie wiem gdzie znaleźć oznaczenie lasera?

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości