z 07-01-2012 05:27 PM
Witajcie!
2 miesiące temu zakupiłem playstation3 320GB w media expert i 2 gry : uncharted 2 i God of war III. Uradowany podłączyłem konsole i zacząłem grać wszytko było by super ale... jakieś 2 tygodnie temu zaczeły się problemy a mianowicie nie mogę wczytać żadnej gry! Gry napoczątku uruchamiają się normalnie menu jest i napisy początkowe są ale gdy chce wczytać grę czy to jest mój zapis czy auto save czały czas mi się wczytuje gdy zostawiam na 1h to dalej się wczytuje obie gry gdy chcę zacząć nową grę to samo! Pobrałem wszystkie aktualizacje gry i konosli i wtedy za pierwszym razem gra działa a za drugim już nie. Pomocy co mam zrobić ?!
z 11-02-2012 04:06 PM
mam podobny problem, wczytuje gre do pewnego momentu i po chwili wywala mnie do głównego menu
tak sie dzieje z gra Call of dyty 4 i modern warfare 2. w momencie wejscia w tryb multi gra sie rozłancza i wychodzi do menu. O co chodzi ? konsola ma tydzien czasu. aktualizacja 4.10
w 11-02-2012 04:33 PM - last edited on 11-02-2012 04:35 PM
Witam, mam dokladnie tem sam problem co TOMEKDOL, wczytuje gre Call of duty 4 w momencie wejscia w tryb multi gra sie rozłancza i wychodzi do menu. Konsola jest zaktualizowana do najnowszej wersjii, dodam, iz przed aktualizacja gralem normalnie w CoD4 multi bez klopotow inne gry multi działaja.
w 13-02-2012 08:07 PM - last edited on 13-02-2012 08:10 PM
Przepraszam za Podwójny post, ale udało mi się rozwiązać mój problem odnośnie gry COD4 Multi,
Niestety w multi w opcjach,( w mojej wersji gry, sa opcje w menu singla, oraz po wejściu do multi, rowniez posaidam "Opcje") dźwięk gry mi się wyciszył i chyba to było powodem wyjścia gry do Menu konsoli, wyczytałem o tym w internecie, sprawdzilem i zeczywiscie mialem wyciszone, po podgłośnieniu gra zaczęła normalnie działać, Dodam iz w menu gry sa odziellne opcje dla singa i oddzielne dla Multi...
z 25-03-2012 03:25 PM
Moze byc ze Save sa zepsute lub nie tak wylaczyles konsole ale mam dobra wiadomosc tak jak kolega u gory GOOGLE.PL ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]