Trofea

Odpowiedz

Level 5

Level 5
luzer100
Zarejestrowane: ‎04-01-2009
Wiadomość 161 z 698 (780 wyświetleń)

Re: Trofea Użytkowników Oficjalnego Forum Polskiej Społeczności PlayStation 3

Gratulacje dla nowego lidera :smileywink: pogromcy tego tygodnia w statystykach :smileyvery-happy: pewnie nawet nie ma czasu tu zajrzeć, bo już zapewne nabija trofiki na następny tydzień :smileytongue:

No nic stary król musi zrobić to, co było nie uniknione :smileyvery-happy: musi oddać to, co piastował przez parę miesięcy na rzecz nowego lepszego króla, który będzie reprezentował dalej nasz wspaniały oficjalny ranking społeczności playstation prowadzony przez jakże zacnego i dzielnego rycerza, jakim jest Raffa_Ello :smileywink: Który każdego dnia walczy z HTML-owymi hydrami i smokami by, co tydzień mógł powstać nowy ranking :smileywink: dlatego właśnie dzięki niemu i jego bezinteresownemu poświęceniu w prowadzeniu go możemy być świadkami tak wspaniałych i historycznych wydarzeń :smileywink:

Niniejszym, więc przekazuję tę oto koronę nowemu królowi rankingu :smileywink: i rzeknę Long live the King

490px-Crown_of_Italysvg.png

ps.dziękuję wszystkim za wsparcie i doping ale Rafa_Ello wyśmienicie podsumował moje aktualne podejście do trofików "z wyczynowego na rekreacyjne" i dobrze mi z tym :smileywink: dzięki Rafa_Ello że nadal Ci się chce prowadzić dla nas ten ranking :smileywink:

Proszę o nie przysyłanie mi pustych zaproszeń do znajomych (PSN) bo takie usuwam
platinumMojePlatynki(^^) platinum
Prosimy używać zwykłego tekstu

Rytm_ulicy gratulacje! objęcie 1 miejsca na podium w bardzo smacznym stylu!

Luzer100 wierzę, że zdobędziesz wiecej niż jeden level rocznie, bo trofea są jak nałóg. I jeszcze taka mała przypominajka: mniej więcej rok temu Luzer100 miał tylko 45 platyn i level 19 (cały czas na 1 miejscu w rankingu)

gratulacje! Ale czy granie samemu bez multi nie jest nudne? Bo zapewne nie ma czasu na multi?

Level 3

Level 3
Sszaki
Zarejestrowane: ‎28-11-2008
Wiadomość 164 z 698 (726 wyświetleń)

[ Edytowane ]

lol 4 platyny w 1 tydzień? nfw :smileytongue:
Na pewno zagrał taktycznie i nie aktualizował trofeów przez ostatnie kilka tygodni :smileytongue:

Ogólnie nie wiem czy gratulować czy współczuć :smileyhappy: Znałem takiego jednego trophy huntera, większość gier przebiegał i miał platyne zanim ja zdążyłem gre zainstalować :] Ale zdobywał tyle trofeów że w końcu wyszło na jaw że kożysta z bugów, hakuje, czituje i tak naprawde na 1 koncie gra 5 osób. Ba ! nawet kupował trofea na allegro...

jednym zdaniem

get a live, have fun.

[ Edytowane ]

Witam i na wstępie pragne się Wszystkim usprawiedliwić, że moja nieobecność jak słusznie zauważył Luzer była spowdowana - wiadomo czym :smileyhappy:

Prawdę mówiąc - gdyby nie info od Maximusdak w czasie gry w multiplayer Snipera Ghost Warrior - to zapewne nawet bym się nie dowiedział o aktualnej pozycji w rankingu.

Wyprzedzając pewne podejrzenia i fałszywe domysły ze strony innych Użytkowników pragnę poinformować, że mój aktualny poziom nie jest wynikiem oszustwa ani tzw. "wbijania platyn z save". Nie jestem cheater'em a gwoli informacji przez cheater'ów zmuszony byłem opuścić ligę Clanbase w której grałem w multi Call of Duty przez ponad 2 lata dlatego takiemu typowi podejścia do gamingu będę się zawsze stanowczo sprzeciwiał.

Życzę każdemu z osobna aby w niedługim czasie objął fotel lidera, Luzerowi składam wyrazy uznania za decyzję do której dojrzał (też kiedyś mnie to czeka jak już pewnie mnie to znudzi) oraz za styl w jakim pożegnał się z koroną. Naprawdę było to godne króla :smileyhappy:

Na koniec chciałbym obiecać, że będę tu zaglądał cześciej - ale nie mogę tego uczynić bo SCE wydaje ostatnio za dużo fajnych gier :smileyhappy:

Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić, podziękować znajomym o nickach: Luzer, Bienias, Matidzi, Przemosal, Maximusdak, Skidzi a Wszystkim Użytkownikom Playstation - z okazji nadchodzących Świąt życzyć aby Ich wirtualne znajomości - tak jak w moim przypadku - przerodziły sie w realne przyjaźnie.

Jak widzicie, nowy król odwiedził nasze skromne progi, wygłosił orędzie i znkinął, aby pełnić swe królewskie obowiązki :smileyvery-happy:.

Ranking wygląda następująco:

RANKING-2011-12-18.jpg

oraz TOP3-5 w każdej kategorii :smileyhappy:

Brąz

Matx9948
rytm-ulicy46
luzer10045

Srebro

Mapig32
MarioGajov21
rytm-ulicy18

Złoto

rytm-ulicy11
Matx997
dwamaliki5
mastek815
erykbarca5

Platyna

rytm-ulicy3
mastek812
Mapig2

Total

rytm-ulicy78
Mapig70
Matx9965

a także największe wzrosty pozycji

Matx99↑12
GossipGirl_pl↑5
PanPawcio↑5
gurumniejszy↑5

Gratulacje :smileyhappy:.

Życzę Wam stosu nowych gier od Mikołaja i zdobycia w nich pierwszych trofeów już przed bożonarodzeniowym rankingiem.

Rafa_Ello wrote:

Życzę Wam stosu nowych gier od Mikołaja i zdobycia w nich pierwszych trofeów już przed bożonarodzeniowym rankingiem.

Dobre! I nawet technicznie możliwe :smileyhappy:)

Nas dziś zaskoczył duży awans, za tydzień pewnie będzie korekta :smileywink:

Witajcie w świąteczne przedpołudnie.

Nie przejedliście się wczoraj? Mikołaj nie zgubił drogi do Waszego domu? Mam nadzieję, że spędziliście miło czas a przy okazji Wasza kolekcja gier powiększyła się o nowe pozycje :smileywink:.

Do życzeń które składałem wczoraj chcę dołączyć prezent w postaci świątecznego notowania rankingu :smileyhappy:

RANKING-2011-12-25.jpg

Jak zawsze poniżej małe podsumowanie.

Powalczyli ostro i wyprzedzili innych:

brąz (100 trofeów na pierwszym miejscu)

rytm-ulicy100
WolfiePL79
Alcaa48
Kilofior48

srebro

rytm-ulicy23
WolfiePL19
maximusdak19

złoto

Kilofior11
MCRavel9
luzer1005
PLPietras5
kratos6X65

platyna (nie wystarczyła jedna aby załapać się do pierwszej trójki)

Kilofior2
MCRavel2
rytm-ulicy2
whitejin132
masasza742

total

rytm-ulicy129
WolfiePL101
Kilofior79

Największy skok

axis9976↑6
bartoliniog↑6
Kilofior↑5
PLPietras↑5
kratos6X6↑5
dzony_PL↑5

Jak zawsze gratuluję i zapraszam za tydzień :smileyhappy:.

Życzę rewelacyjnych wyników :smileywink:.

Można się jakoś dopisać do tego rankingu?

U nas zgodnie z przewidywaniami kiepski tydzień, ale niedługo będzie kontratak :smileywink:

Że też Rafa_Ello chiało Ci się dzisiaj robić ranking, szacuneczek :smileyhappy:

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości