Trofea

Odpowiedz

Re: Trofea Użytkowników Oficjalnego Forum Polskiej Społeczności PlayStation 3

Ponad 2 tygodnie przerwy i teraz czas wrócić do batalii :smileywink: A spadek tylko o jedno oczko w tamtym tygodniu :smileyhappy:
Prosimy używać zwykłego tekstu

Level 5

Level 5
luzer100
Zarejestrowane: ‎04-01-2009
Wiadomość 382 z 698 (629 wyświetleń)

rytm-ulicy wrote:

Kurczę, może się czepiam szczegółów ale trochę dziwnie wygląda "ranking cotygodniowy" jak czołowe miejsca zajmują osoby które mają niby 4 platyny - tylko, że nie zdobyte w tym tygodniu a w marcu 2012 :smileyhappy: Wiem, że taki jest interwał czasowy ale żeby tyle nie synchronizować profilu to już przesada.

Widzę, że jeszcze paru Użytkowników w tym rankingu tak robi więc jednemu nawet przekażę jutro przez tel stosowne instrukcje, że ma się synchornizować bieżąco (oczywiście najdelikatniej jak będę tylko potrafił :smileyhappy:)

tak czepiasz się :smileytongue: dla niektórych taka synchronizacja to jedyna szansa żeby zaistnieć w tych wspaniałych statystykach jakie przygotowuje Rafa_Ello :smileywink: ale nie obawiaj się masz już taką przewagę że nawet taka synchronizacja po miesiącu nie jest Ci w stanie zagrozić :smileytongue:

no chyba ze ktoś ma kupę prawdziwej forsy i chce ją wydać na nic nie warte wirtualne trofea zdobywane przez profesjonalnych graczy :smileyvery-happy: ot Ci natrafiłem na stronkę która oferuje swoje usługi w tym zakresie :smileyvery-happy: 

platinums.png

a tu mały cennik ile jak platyna kosztuje :smileyvery-happy:

platinums 2.png 

95 dolarów za platyne w GT5 to prawdziwa okazja nic tylko kupować :smileyvery-happy:

a tu dwa odpowiedniki co by nie było że sobie to wymyśliłem :smileytongue: 

link do stronki

link do ich facebookowego odnośnika

a wszystko to niezgodne z regulaminem playstation :smileyvery-happy: wszak udostępnianie swoich danych i konta jest zabronione a w razie kradzieży zostanie się z niczym hehehe 

Ciekawe ile zarabiają ci profesjonalni gracze :smileyvery-happy: może postarał bym się o zatrudnienie w takiej firmie :smileytongue:

jak myślicie są na tym świecie ludzie którzy zapłacą za takie usługi ? bo ja wolał bym wydać prawie 400zł na gry niż zapłacić komuś by odbierał mi przyjemność i grał za mnie a ja nawet bym gierki na oczy nie widział 

Proszę o nie przysyłanie mi pustych zaproszeń do znajomych (PSN) bo takie usuwam
platinumMojePlatynki(^^) platinum

Level 1

Level 1
adamlubin
Zarejestrowane: ‎27-12-2011
Wiadomość 383 z 698 (626 wyświetleń)

rytm chłopak chciał zaistnieć i tyle...

luzer nie myślałem, że coś takiego może komuś przyjść do głowy :Stupid:

Ale myślę, że jest jeden który na pewno by się na to pisał... Swak :Lol:

Level 5

Level 5
luzer100
Zarejestrowane: ‎04-01-2009
Wiadomość 384 z 698 (621 wyświetleń)

nic tylko poczekać aż w polsce powstanie podobna witryna oferująca takie usługi :smileyvery-happy: hehe

to rozumiem że ten Swak to jakiś bardzo bogaty chłopak który nie liczy się z pieniędzmi i pewnie było by go stać na takie boostowanie swojego lvl-u ??

ja tam Ciężko pracuję na swoje pieniądze i nigdy nie wydał bym ich na coś takiego :smileyvery-happy: to już wolał bym je wydać na rzeczy materialne a nie wirtualne trofea z których nic się nie ma

Proszę o nie przysyłanie mi pustych zaproszeń do znajomych (PSN) bo takie usuwam
platinumMojePlatynki(^^) platinum

Jeśli istnieje taka stronka, to pewnie są na świecie tacy ludzie :smileyhappy:

kupowanie plkatynek co za lipa a gdzie radosć z ich zdobywania ten ułamek sekundy jest super ;-)

Trofea w większości sprawiają przyjemność ale są te które utrudniają życie :smileytongue: Kto jest szczęśliwym posiadaczem tego trofika: Red Bull X1 Challenge?

[ Edytowane ]

Poszukuję graczy którzy znają tego bohatera. A nawet więcej! Chcą aby pojawił się on w polskim Playstation store:smileyhappy: Chodzi mi o pewnego smoka z pierwszej konsoli Playstation. A więc wiecie już że chodzi o rdz. PsOne Classics. A tą postacią jest SPYRO.:smileyhappy: 

Jeżeli chcecie zobaczyć ponownie, lub pierwszy raz trylogię Spyro w którą wchodzi: Spyro the Dragon, Spyro 2: Gateway to Glimmer, i Spyro: Year of the Dragon, wykazujcie zainteresowanie i poruszajcie ten temat na innych kategoriach forum i namawiajcie osoby aby także wykazywały inicjatywę. Informuję że wszystkie 3 gry znajdują się w zagranicznym store, aczkolwiek nie ma go ich tylko w Europie. :smileysad: Mam wielką nadzieję że razem możemy coś osiągnąć!:smileyhappy:

Przepraszam że to nie na temat, i trochę za dużo tego naklepałem:smileysad:

Level 3

Level 3
TopFunny525
Zarejestrowane: ‎03-04-2012
Wiadomość 390 z 698 (444 wyświetleń)

Ciekawe. Jedno miejsce w górę. Mam nadzieję ,że jeszcze w tym tygodniu umieścicie ponownie ranking:smileyvery-happy:. Mam nadzieję ,że wszystko pójdzie po mojej myśli. Pozdrawiam.

TopFunny525 Trophy Card
Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości