w 01-02-2012 08:18 PM - last edited on 01-02-2012 08:44 PM

Pamiętacie może czerwcową rozmowę z renomowany twórcą gier David'em Jaffe, jaką udało się na targach E3 2011 przeprowadzić naszym przedstawicielom serwisu eu.playstation.com?
Jeśli nie, odsyłam Was do artykułu "Pogadajmy o grze: Twisted Metal" znajdującego się na pl.playstation.com.
A teraz koniecznie spróbujcie swoich sił wcielając się w klauna, czachę, kaznodzieję lub laleczkę siejących zament w mulitpleyer'owych Beta Testach dostępnych już dziś w PlayStation Store!

z 03-02-2012 05:18 AM
Dla mnie bomba ![]()
Tymbardziej, że kiedyś sporo czasu spędziłem przy tym tytule:
z 03-02-2012 10:22 AM
z 08-02-2012 09:06 PM
z 12-02-2012 10:31 PM
Wspomnienia odżyły ![]()
W twistet metal czy Vigilante był tekst jak wybierało się UFO: ???????
"Achtung achtung inwazjon kajne beginen" (pisze fonetycznie abyście mnie zrozumieli ![]()
Pamiętam jak wybierało się postać to każda miała swój jakiś albo nawet i dwa różne hasła po potwierdzeniu ale ta mi utkwiła na całe życie ![]()
Aby uzyskać najnowsze informacje i aktualności o tym, co dzieje się w społeczności PlayStation, zaglądnijcie do działu Ogłoszenia i Wydarzenia na naszym forum. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation® Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]