Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 5 (232 Obejrzane)

Twisted Metal - Multiplayer Beta

[ Edytowany ]

Pamiętacie może czerwcową rozmowę z renomowany twórcą gier David'em Jaffe, jaką udało się na targach E3 2011 przeprowadzić naszym przedstawicielom serwisu eu.playstation.com?

Jeśli nie, odsyłam Was do artykułu "Pogadajmy o grze: Twisted Metal" znajdującego się na pl.playstation.com.

A teraz koniecznie spróbujcie swoich sił wcielając się w klauna, czachę, kaznodzieję lub laleczkę siejących zament w mulitpleyer'owych Beta Testach dostępnych już dziś w PlayStation Store!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Twisted Metal - Multiplayer Beta

Dla mnie bomba :smileyvery-happy:

Tymbardziej, że kiedyś sporo czasu spędziłem przy tym tytule:

256px-Vigilante_8.jpg

Share

Ja w tym nie mogę się odnaleźć. Za bardzo wymiatają :smileywink:

Share
Member
Graverenski
Wiadomość 4 z 5 (139 Obejrzane)

Też sporo grałem w Vigilante 8 - kozak. W następnym tygodniu podbiję do PSstora po TM i ogarnę, ale coś czuję, że w sieci będzie ciężko, jak prawie z każdą grą, gdzie zawsze znajdą się kozacy : )
Share

Wspomnienia odżyły :smileywink:

W twistet metal czy Vigilante był tekst jak wybierało się UFO:  ???????

"Achtung achtung inwazjon kajne beginen" (pisze fonetycznie abyście mnie zrozumieli :smileyhappy:

Pamiętam jak wybierało się postać to każda miała swój jakiś albo nawet i dwa  różne hasła po potwierdzeniu ale ta mi utkwiła na całe życie :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia
Witaj na PlayStation Forum Anonymous!

Aby uzyskać najnowsze informacje i aktualności o tym, co dzieje się w społeczności PlayStation, zaglądnijcie do działu Ogłoszenia i Wydarzenia na naszym forum. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation® Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.