Odpowiedz
MVP
Coldmath
Wiadomość 1711 z 1 717 (270 Obejrzane)

Re: Śladami skarbów Lawrence’a z Arabii.

Beliar jesli o scislosc chodz to nie jest to pocztowka a naklejka, wiem bo tez taka dostalem z tym ze ja w zestawie z Red Faction Armageddon :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Do mnie tez kurier już zawitał:smileyhappy: Będę miał co robić przez święta :smileyvery-happy:
Share
Member
Beliar4
Wiadomość 1713 z 1 717 (257 Obejrzane)

Coldmath według legendy jest to widokówka. I jeśli ktoś ją wygrał to będzie wyglądać jak ta na mojej fotce, potwierdzam też że jest to naklejka.

Share
Member
robson76pl
Wiadomość 1714 z 1 717 (239 Obejrzane)

Witam   ,  a  ja  dostałem  coś  takiego :smileysurprised:

DSC05842.JPG

Dziękuje   jeszcze  raz   Rafa_Ello   za  fajny  konkurs    i   za  nagrode  jaką  udało  mi  się  wygrać ( wykopać ) .

Jeśli  ,  ktoś  z  wygranych  chciałby  się  zamienić  na  gre  -  bo  przyznam  szczerze  , że Dragon Age  nie  jest  moim  ulubionym  gatunkiem  a  i  przy  dzieciach  pograć  w  nią  nie  będe  mógł  , proszę   o priva   to  się  dogadamy  :smileywink:  , gra  sądząc  po  opisach  i  recenzjach  jest  bardzo  dobra .

Pozdrawiam .

Share

a do mnie nic nie dotarło :smileysad:

Share
Member
dwamaliki
Wiadomość 1716 z 1 717 (129 Obejrzane)

Do nas dotarły paczki tuż przed świętami. Na zdjęciu fanty z tego konkursu oraz z konkursu Sokole oko pustyni albo za TOP3 quizów listopadowych :smileyhappy: Gra to Infamous 2 w wersji promo. Dziękujemy!!!

269_6945_mniejsze.JPG

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 1717 z 1 717 (118 Obejrzane)

Wow ale wypas :smileyvery-happy:.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.