w 14-12-2011 01:36 PM - last edited on 14-12-2011 01:38 PM
To może rozwiązaniem jest też co-op w podziałce na grupy?
My wczoraj zastosowaliśmy taki po pojedynku z Rosją i grało się naprawdę świetnie (dzięki Beata i Robson!
). Jako metodę doboru do grup zastosowaliśmy zasadę naprzemienną względem naszych rankingów, poczynając od najniższego.
Już tłumaczę łopatologicznie
Było nas 6, w pierwszej drużynie był Psycho (poziom 1), w drugiej byłem ja (poziom 10), następnie do Psycho doszedł dzony (24 poziom), do mnie Robson (teraz nie pamiętam dokładanie liczby poziomu
), do Psycho doszedł Pioterek (54) i do mnie Beata (56). Identycznie można podzielić się następnym razem ![]()
w 14-12-2011 02:19 PM - last edited on 14-12-2011 02:22 PM
Jak to się mówi "pierwsze koty za płoty" ![]()
Gratuluję przetrwania i zdobycia tych 36 punktów![]()
Z tego słyszy się od Rosjan można stwierdzić, że bawiliście się wyśmienicie - a to najważniejsze
Jeszcze raz gratuluje i życzę sukcesów w kolejnych spotkaniach![]()
z 14-12-2011 07:35 PM
Na wczorajszej co-op arenie grało się super ( dzięki Schematowi oraz Robsonowi - chłopaki naprawdę super się z Wami gra ). Ale wracając do tematu, czyli turnieju, to wczoraj było ciekawie, co prawda nie poszło mi najlepiej ale mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będzie lepiej
.
w 15-12-2011 03:44 AM - last edited on 15-12-2011 03:45 AM
Tylko, że treningowo lepiej jest grać z żywym przeciwnikiem na mapach które będą w turnieju. Te boty z co-opa są strasznie nudne. Myślę, że skład na dwie drużyny by się zebrał. Wymarzony skład na piątkowe spotkanie treningowe
.
1. Beata
2. Psycho
3. Pioterek
4. Dzony
5. Schemat (MVP)
6. Weszka (jak Psycho kupi pada
)
7. Demokles
8. Robson
9. Rympal
10. Cass
Tym sposobem możemy mieć dwie piątki na treningu i raczej na 100% nikogo nie wywali z gry. Wnioskuję to po pierwszym meczu z Rosją.
z 15-12-2011 02:41 PM
No Rympał skład mi się podoba , dwie kobiałki to jest to ![]()
Psycho możesz grać bez pada
, no przecierz swojej kobiałce nie odmówisz ,Cass już wcześniej się zgłaszała na wspólną grę .
Jak ostatnio widziałem jak Beata wymiata (nie czuje ,że rymuje) , to łatwo nie będzie .
Niestety w ten piątek nie dam rady mam zakończenie roku w firmie i U3mać pad w rękach będzie bardzo trudno.
z 18-12-2011 11:32 AM
....brakuje mi w tych składach Dronio .... ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]