w 13-12-2011 02:06 PM - last edited on 13-12-2011 05:37 PM
Skoro eliminacje można powiedzieć że mamy już za sobą czas na przedstawienie informacji dotczących poszczególnych spotkań w rundzie pierwszej.
Pierwsze spotkanie z Rosją już dzisiaj!
|
MAP |
Round 1 |
||
|
Syria |
Finland |
|
France |
|
Chateau |
Portugal |
|
Germany |
|
Italy |
|
Rest day |
|
|
Yemen |
Spain |
|
England |
|
Desert Village |
Russia |
|
Poland |
Ustawienia i regulamin:
Game Mode:
Game Settings:
Other details:
Rules:
Wątek ten śmiało może Wam posłużyć do dyskusji, omawiania strategi czy wyznaczania terminów na treningi.
Powodzenia!
z 13-12-2011 02:29 PM
w 13-12-2011 05:16 PM - last edited on 13-12-2011 05:39 PM
Zgadza się, pomyłka został już sprostowana![]()
Pamiętajcie o dodatkowych ustawieniach (zostały dopisane w pierwszym poście) i regulaminie![]()
Trzymam mocno kciuki i życzę powodzenia
z 13-12-2011 05:36 PM
Dziś mecz rozpocznie się o godzinie 21:15. O 21:00 pomału spotykamy się na czacie i PSN. Ja będę na styk, czyli o 21:10
Jeżeli macie czas to możecie potrenować wcześniej. Z tego co się zorientowałem Rosja nie ma jakiejś mocnej ekipy, więc mamy szansę powalczyć. Pytanie tylko czy będzie nas pięciu...
z 13-12-2011 06:08 PM
From Russia with love ![]()
See you in game ![]()
z 13-12-2011 11:43 PM
Tomorrow Never Dies ![]()
Co oznacza ni mniej ni wiecej, że dobrze by było pograć jakoś razem w następnych grach ![]()
Na pojedynku stawili się:
1. Beata
2. Psycho
3. Pioterek
4. Dzony
5. Schemat (MVP)
Tym samym do naszej kadry dołączył dzony_PL! Witamy w szeregach kadry ![]()
Poniższe zdjęcie obrazuje kto jak punktował ![]()
Brawo dla Pioterka za zajęcie pierwszego miejsca na naszej liście!
A ja już sobie pójdę gdzieś indziej... ![]()
Po pojedynku zagraliśmy jeszcze pojedynek "for fun" z Rosjanami i było już nieco lepiej, a nasz licznik zabić przekroczył 50 ![]()
Niemniej dziękuję wszystkim za stawienie i fajną zabawę!
Będziemy coraz lepsi! ![]()
z 14-12-2011 12:24 AM
Bardzo mi się spodobała ta zabawa![]()
Najbardziej jestem szczęśliwy z tego, że nie wywaliło mnie z servera i zagrałem mecz od początku do końca![]()
Później już się rozegrałem... szkoda, że nie ma fotki z meczu 4fun![]()
Moja ranga nadal pozostała z czego jestem bardzo dumny![]()
Myślę, że sztuką będzie zagrać cały turniej i mieć nadal rangę z numerem 1![]()
PS. Stasiu w roli szkieletora Marco Polo dał nam dzisiaj popalić![]()
z 14-12-2011 01:29 AM
z 14-12-2011 07:17 AM
z 14-12-2011 07:52 AM
Tylko jest jeden zasadniczy problem który nazywa się "połączenie". Sam wiesz co się jakiś czas temu działo jak byłem ja, Ty i robson. W ostatni weekend to samo miałem z Demoklesem. W grze prywatnej na 100% problem nie wystąpi.
Jeżeli oczywiście znasz rozwiązanie tego problemu to się podziel. Ja będę patrzył w week co mogę zmienić w routerze. Tak nie powinno być bym jako odbiorca końcowy musiał się zastanawiać co potrzebuje gra. Jak już się pojawia błąd to powinien określać czy np. jest jakiś port zamknięty, za słaby ping itp. a tego nie ma.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]