Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 16 (255 Obejrzane)

Świąteczno-Noworoczy Turniej Uncharted 3: Runda 1

[ Edytowany ]

Skoro eliminacje można powiedzieć że mamy już za sobą czas na przedstawienie informacji dotczących poszczególnych spotkań w rundzie pierwszej.

Pierwsze spotkanie z Rosją już dzisiaj!

MAP

Round 1

Syria

Finland

France

Chateau

Portugal

Germany

Italy

Rest day

Yemen

Spain

England

Desert Village

Russia

Poland

Ustawienia i regulamin:

Game Mode:

• Team Deathmatch

Game Settings:

• Private Game
  • Score Limit: 100 Kills
  • Time Limit: 30 minutes
  • Friendly Fire: ON
  • Global Chat: OFF
  • Power Plays: OFF
  • Treasure Chests: OFF
  • Weapons Pickups: OFF
  • Boosters: OFF
  • Medalkickbacks: ON

Other details:

• Starting date: 13th December
  • Time: 8pm GMT
  • Days: Tuesdays and Thursdays (twice a week)
  • Tournament duration – 5 weeks (it may vary if teams tied at the end of the tournament)    

Rules:

• All teams will play against each other, the team with more wins at the end of the tournament wins and will play against America on an EU vs USA game;
  • At the end of the European Tournament if there are any ties, the winner will be determined first by the number of kills and if necessary by the number of deaths;
  • If 1 team fails to show up the other team playing against them, wins by forfeit; 50 kills will be given to the winner team and 0 deaths;
  • The team on the left is the “host” and therefore responsible for liaising with the oponent team, opening the room and sendind invitations;
  • The “host” must set the room as private and lock it so entrance is by invitation only;
  • The team on the left plays with the green colour, their country tag and will be the “heroes”, the team on the right will play with the colour red, their country tag and will be the “villans”;
  • The Mod/ MVP of each team will have to take a screenshot at the end of each game to confirm the game results;
  • Game results will have to be added to the RN ticket that will be created every week, so we can update the leaderboards;
  • All teams were randomly matched;
  • All maps were randomly selected.

Wątek ten śmiało może Wam posłużyć do dyskusji, omawiania strategi czy wyznaczania terminów na treningi.

Powodzenia!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Świąteczno-Noworoczy Turniej Uncharted 3: Runda 1

Skąd wiadomość, że z Rosją w piątek? :smileytongue:

D-Raiden podał daty i wynika z nich, że dziś (13.12.2011) o 21.00 z Rosją gramy, a w czwartek (piątek)  Włochy

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 3 z 16 (244 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Zgadza się, pomyłka został już sprostowana:smileyhappy:

Pamiętajcie o dodatkowych ustawieniach (zostały dopisane w pierwszym poście) i regulaminie:smileywink:

Trzymam mocno kciuki i życzę powodzenia:smileyhappy:

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 4 z 16 (234 Obejrzane)

Dziś mecz rozpocznie się o godzinie 21:15. O 21:00 pomału spotykamy się na czacie i PSN. Ja będę na styk, czyli o 21:10 :smileyhappy:

Jeżeli macie czas to możecie potrenować wcześniej. Z tego co się zorientowałem Rosja nie ma jakiejś mocnej ekipy, więc mamy szansę powalczyć. Pytanie tylko czy będzie nas pięciu...

Share

Re: Świąteczno-Noworoczy Turniej Uncharted 3: Runda 1

From Russia with love :smileyhappy:

See you in game :Peace:

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 6 z 16 (186 Obejrzane)

Rosja 100-36 Polska Turniej Uncharted 3: Runda 1

Tomorrow Never Dies :smileywink:

Co oznacza ni mniej ni wiecej, że dobrze by było pograć jakoś razem w następnych grach :smileyhappy:

Na pojedynku stawili się:

1. Beata

2. Psycho

3. Pioterek

4. Dzony

5. Schemat (MVP)

Tym samym do naszej kadry dołączył dzony_PL! Witamy w szeregach kadry :smileyhappy:

Poniższe zdjęcie obrazuje kto jak punktował :smileywink:

Brawo dla Pioterka za zajęcie pierwszego miejsca na naszej liście!

A ja już sobie pójdę gdzieś indziej... :smileytongue:

Po pojedynku zagraliśmy jeszcze pojedynek "for fun" z Rosjanami i było już nieco lepiej, a nasz licznik zabić przekroczył 50 :smileywink:

Niemniej dziękuję wszystkim za stawienie i fajną zabawę! :smileyhappy: Będziemy coraz lepsi! :smileywink:

Share

Re: Rosja 100-36 Polska Turniej Uncharted 3: Runda 1

Bardzo mi się spodobała ta zabawa:smileyvery-happy:

Najbardziej jestem szczęśliwy z tego, że nie wywaliło mnie z servera i zagrałem mecz od początku do końca:smileytongue:

Później już się rozegrałem... szkoda, że nie ma fotki z meczu 4fun:smileywink:

Moja ranga nadal pozostała z czego jestem bardzo dumny:Stupid:

Myślę, że sztuką będzie zagrać cały turniej i mieć nadal rangę z numerem 1:Thumbs:

PS. Stasiu w roli szkieletora Marco Polo dał nam dzisiaj popalić:smileyvery-happy:

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 8 z 16 (176 Obejrzane)

Mając za przeciwników trzech gości z 75lvl to i tak świetnie Wam poszło :smileyhappy:.

Co powiecie na wewnętrzne treningowe gierki OFPSowe w piątek od 22:00. Jestem w stanie wystawić dwóch graczy :smileyhappy:. Tylko, że musimy grać na prywatnym serwerze bo na publicu nie pogramy współnie bo strasznie ciężko się połączyć. 

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share

Dziękuję za grę :smileywink:

Nie jest źle, trochę trzeba potrenować i ograć się :smileytongue:

Najlepiej na otwartym multiplayerze, bo na prywatnym nie zalicza punktów no i bonusów, które zawsze się mogą przydać :smileytongue:

Na piątek postaram się mieć headset-a  :smileywink:

Treningi to mogę być codziennie po 21.00 :smileyhappy:

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 10 z 16 (160 Obejrzane)

Tylko jest jeden zasadniczy problem który nazywa się "połączenie". Sam wiesz co się jakiś czas temu działo jak byłem ja, Ty i robson. W ostatni weekend to samo miałem z Demoklesem. W grze prywatnej na 100% problem nie wystąpi.

Jeżeli oczywiście znasz rozwiązanie tego problemu to się podziel. Ja będę patrzył w week co mogę zmienić w routerze. Tak nie powinno być bym jako odbiorca końcowy musiał się zastanawiać co potrzebuje gra. Jak już się pojawia błąd to powinien określać czy np. jest jakiś port zamknięty, za słaby ping itp. a tego nie ma.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.